Nogomet 19.05.2018. 10:38. Zadnja izmjena: 19.05.2018. 10:41.

Nogomet

Nogometna škola Međimurje / Čakovec: Posjet delegacije HNS-a

Nogometnu školu Međimurje / Čakovec posjetila je delegacija Hrvatskog nogometnog saveza - Sreten Čuk, zadužen za mlade uzraste, posebni savjetnik predsjednika HNS-a Davora Šukera Zorislav Srebrić i Hrvoje Hrkač, a bio je prisutan i predsjednik Međimurskog nogometnog saveza i član IO-a HNS-a Mato Kljajić. Domaćini su im bili Dean Panić, Miljenko Ovčar, Hrvoje Goričanec i Mirela Lukman, a iz Nogometnog kluba Međimurje Čakovec Miljenko Dovečer i Kristijan Hamonajec.

Na radnom sastanku bilo je riječi oko unapređenja suradnje u svim oblicima, posebno rada s mlađim dobnim uzrastima na regionalnoj i nacionalnoj razini, kako u selektivnom, tako i natjecateljskom dijelu. U Nogometnoj školi, također i čakovečkom trećeligašu istaknuli su zadovoljstvo dobrom suradnjom s HNS-om, te su u razgovoru iznesene i sportske ambicije - ulazak seniorske ekipe NK Međimurja u Drugu ligu, te kadetske i pionirske ekipe NŠ u Prvu ligu.

Glede infrastrukture, razgovaralo se o gorućem problemu - terenu s umjetnom travom nogometnih dimenzija. Na kraju su odgovorni u HNS-u upoznati s pripremama oko organizacije Međunarodnog turnira za djevojčice kojeg je organizator Nogometna škola 16. lipnja na terenima SRC-a Mladosti Čakovec. Odgovorni iz HNS-a izrazili su zadovoljstvo razgovorima i obećali konkretnu pomoć.