Nogomet 13.08.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:48.

Nogometna škola „Međimurje/Čakovec“ će se natjecati u Međuregionaloj ligi

Kadeti i juniori Nogometne škole „Međimurje/Čakovec“ u novoj će se prvenstvenoj sezoni natjecati u novoosnovanoj Međuregionaloj ligi koja je pod ingerencijom Hrvatskog nogometnog saveza, čije je sjedište u Karlovcu, a prvenstvo počinje u nedjelju 24.kolovoza.
.Liga je vrlo kvalitetna u njoj igraju renomirani i poznati klubovi, izazov je to i za naše kadete i juniore koji s nestrpljenjem čekaju početak prvenstva, da tamo pokažu i dokažu svoju kvalitetu i afirmiraju se. Treniralo se je i trenira se dobro, valjda će i rezultati biti takvi. Kadete trenira Dražen Škvorc, a juniore Goran Vincetić, riječ je o nekad poznatim igračima, koji se žele dokazati i kao treneri, rekao nam je predsjednik Škole Dean Panić.
U 1.prvenstvenom kolu 24.kolovoza sastaju se (igraju i kadeti i juniori): Zagreb: Lokomotiva – Segesta (Sisak), Koprivnica: Slaven Belupo-Karlovac 1919. Zagreb: Dinamo – Gorica (Velika Gorica), Ždralovi: Mladost – Lučko (Zagreb), Zaprešić: Inter – Varaždin, Virovitica: Virovitica – Rudeš (Zagreb), Sesvete: Sesvete – Bjelovar i Čakovec: Međimurje – Hrvatski dragovoljac (Zagreb).

Izvor: 3094