Nogomet 19.09.2018. 09:03. Zadnja izmjena: 19.09.2018. 09:06.

2. HNL

Novi bod nogometašima Međimurja na domaćem terenu

MEĐIMURJE 1

SESVETE 1

Čakovec – SRC Mladosti. Gledatelja: 500. Sudac: Tomislav Bionda (Zaprešić). Strijelci: 0:1 Jovičević (48), 1:1 Pajić (56).

MEĐIMURJE: Nemec, Pajić, Režić, Pušić, Brcković, Hranilović, Zanjko, Patafta ( 58. Marić), Trojak (84. Tkalčić), Marcijuš, Škvorc (73. Karamarković). Trener: Matija Kristić.

Kao novi drugoligaši nogometaši Međimurja i dalje su neporaženi, s solidnim sastavom Sesveta kao domaćini odigrali su bez pobjednika iako su oni ti koji moraju žaliti da na kraju nisu osvojili sva tri boda. Imali su više inicijative i prilika, bilo je i grešaka, posebno u veznom redu. U prvom poluvremenu, prvu dobru priliku nije iskoristio ponajbolji u redovima domaćih mladi Martin Pajić, na dodavanje Trojaka s ruba gostujućeg kaznenog prostora pucao je malo preko gola. Iza toga u 20. minuti još jednu dobru akciju nije do kraja dobro završio Marcijuš, a u 23. minuti grešku domaće obrane ispravio je vratar Nemec.

Početkom drugog poluvremena nakon greške Pajića na centru gosti su to iskoristili i iz brze kontre preko Jovićevića postigli vodeći pogodak. Srećom vodstvo im nije dugo trajalo, u 56. minuti Pajić je ispravio grešku. Nakon ubačaja iz kuta kojeg je dobro izveo Hranilović, Pajić je bio spretan i siguran u gostujućem „petercu“ i loptu doslovce ugurao u mrežu vratara Sušaka. Nemec je u 60. minuti istrčavanjem na vrijeme ispravio grešku veznog reda na sredini terena., a dvije minute iza toga Pajić je još jednom bio u prilici biti strijelac vodećeg pogotka, ovaj puta odlično je intervenirao vratar Sušak kada su svi već vidjeli loptu u mreži. Iza toga do kraja susreta domaći su imali više inicijative, rezultat se međutim nije mijenjao i svakom protivniku na kraju po bod.

U nedjelju Čakovčani imaju teško i zahtjevno gostovanje u Bijelom Brdu kod također novog drugoligaša BSK-a.