Nogomet 06.08.2018. 10:18. Zadnja izmjena: 06.08.2018. 10:23.

Razriješena kriza

Novo vodstvo NK-a Trnava Goričan

Kriza vodstva NK „Trnava” iz Goričana, nastala ostavkom čelnih ljudi kluba i kompletnog Upravnog odbora, razriješena je izvanrednom izbornom skupštinom.

Na njoj je za predsjednika izabran Alen Horvatić, tajnik će biti Andrej Blagus, dok će poslove blagajnika-ekonoma podijeliti Goran Ribarić i Miroslav Žvorc. Sportski direktor bit će Robert Blagus.

U Upravni odbor izabrani su Krešo Ribić, Dejan Gudlin, Vladimir Markač, Ivica Krznar, Drago Šavora, Pavao Mihoci, Dejan Žvorc, Dino Bašnec, Davor Bistrović, Petar Baksa, Simon Jakšić, Zlatko Vugrinec, Leonard Cvija, Damir Bašnec i Danijel Strahija.

Poznavaoci prilika u nogometu u Goričanu prepoznaju u sastavu novog vodstva spremnost veteranske ekipe kluba da se prihvati nezahvalnih poslova izvan terena. Osjeća se i utjecaj općinskog načelnika Marija Moharića, što on i sam ističe, uz napomenu da ovaj puta nije morao nikoga nagovarati, za razliku od situacije na početku godine. Moharić je i prisustvovao skupštini i čestitajući novom vodstvu obećao punu pomoć općine, u materijalnom i logističkom smislu, u nastojanju da klub zauzme mjesto u međimurskom nogometu koje mu pripada