Nogomet 01.12.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:51.

Odigrana humanitarna utakmica za Eminu i Robija

DINAMO/P 2
SPARTAK 2

Palovec Igralište NK Dinamo. Gledatelja 200. Sudac: Juras. Pomoćnici: Žganec i Šuplika.
Strijelci: 0:1 Debelec (9), 1:1 Šarić (65), 1:2 Lovrenčić (69), 
2:2 Šarić (75).
Dinamo/P: Jalšovec, Jančec, Šmit, Vutek, Križaić, Mihalec, Marčec, Novak, Mihalović, Šarić, Nađ. Još su igrali: Kraljić, Pintarić, Kolarić, Kocijan. Trener: Ivan Hamonajec.
Spartak; Tizaj, Lovrenčić, Sušec, E. Šegović, Žišković, S. Šegović, Fažon, Debelec, E. Lacković, S. Lacković, Juras još su igrali: M. I D. Zadravec, Škvorc. Trener: Ivan Dominić.



Nogometni klub «velikog srca» Dinamo iz Palovca koji se je u mnogo navrata iskazao u organizaciji te odigravanjem prijateljskih nogometnih utakmicama za pomoć u liječenju svojim bivšim igračima kojima je ona potrebna ponovno je organizirao jednu takvu za Eminu i Robija koji su nedavno teško stradali u saobraćajnoj nesreći. Protivnik im je bio Spartak iz Male Subotice jesenski prvak 1. Međimurske lige općinski rival koji se je rado pridružio ovoj humanitarnoj utakmici koja je završila miroljubivo 2:2. Nakon utakmice svi sudionici utakmice bili su počašćeni s odličnim bogračom dok domaćin zaslužuje pohvale za organizaciju ove utakmice u kojoj je sakupljen i određeni dobrovoljni prilog koji će pomoći za daljnje liječenju Emine i Robija.
Zlatko Premuš 

Izvor: 3110