Nogomet 22.07.2020. 14:07. Zadnja izmjena: 22.07.2020. 14:08.

Prelog

Održan sastanak predstavnika međimurskih škola mladih

U Prelogu je održan peti sastanak predstavnika međimurskih škola mladih. Prisustvovali su odgovorni iz NŠ Dinamo Zelenko (Domašinec/Novakove), Međimureje Sloboda (Dunjkovec-Pretetinec-Slakovec), Sloga (Čakovec), Sveti Martin, Općina Mala Subotica i domaćin Mladost Komet (Prelog). 

Između mnogo tema o kojima je vođena rasprava dominirala je tema oko bolje suradnje NŠ-e Međimurje Čakovec s ostalim međimurskim školama mladih, a zaključci s sastanka biti će prezentirani na plenumu svih škola mladih 4. kolovoza.

Nakon sastanka kratko smo porazgovarali s voditeljem NŠ Međimurje/Čakovec Hrvojem Goričancem: - Drago mi je da smo napokon svi zajedno sjeli za stol i porazgovarali otvoreno o problemima. Konstruktivno smo iznijeli sve probleme, svaki sa svoje stane te donijeli zaključke da nesuglasice koje smo imali riješimo u nadolazećem periodu uz obostrano zadovoljstvo. Svi smo stava da da jedino ako se udružimo i radimo zajedno možemo napraviti pomake u razvoju međimurskog nogometa, s ciljem da što manje igrača odlazi u druge nogometne sredine van naše županije, kazao je.

O problemu odlazaka mladih u sredine van županije i Hrvatske govorio je instruktor za mlade Damir Lepen Jurak.