Nogomet 10.12.2016. 18:48.

Rezultati

Osvrt na rad Nogometne škole Međimurje/Čakovec

Završetak jesenjeg dijela prvenstva prilika je za kratak osvrt na učinak mladih Nogometne škole Međimurje/Čakovec. Od sezone 2016./17. krenuli su u natjecanje kao nogometni klub, dječaci se natječu za NK Međimurje, a djevojčice za ŽNK Katarina Zrinski Čakovec. Ukupno ima 11 uzrasnih kategorija dječaka i 3 kategorije djevojčica s kojima rade educirani treneri, a treninzi se održavaju na terenima SRC-a Mladosti. U zimskom periodu trenira se u sportskim dvoranama, a treneri su: Matija Kristić (juniori), Dragutin Naranđa (kadeti), Mario Šarić (stariji pioniri), Neven Bujanić (mlađi pioniri), Karlo Kosalec (limači), Marinko Horvat (početnici), Marko Zavrtnik (vrtići djevojčice i početnice), Nenad Orehovec (djevojčice, pionirke i kadetkinje). Trener specijalist vratara je Darko Stamenković, fizioterapeut Božidar Juračić, a stručni voditelj zadužen za sve selekcije Hrvoje Goričanec. Predsjednik Škole je Dean Panić, a dopredsjednik Miljenko Ovčar.

  • JUNIORI: Natječu se u Regionalnoj ligi sjever, završili su na 3. mjestu, pobjednici su Kupa Međimurske županije, sudionici završnice 1/16 finala Kupa HNS-a.
  • KADETI: Sudionici također Regionalne lige sjever na kraju „jeseni“ na 4. mjestu, sudionici i završnice 1/16 finala Kupa HNS-a.
  • STARIJI PIONIRI: Dvije su ekipe sudionice prvenstva 1.HNL-e-regije sjever, U-14 na 3. mjestu, a U-13 na 6. mjestu Ekipa U-14 pobjednik je regionalnog Kupa i sudionik završnice 1/16 Kupa HNS-a.
  • MLAĐI PIONIRI: Također s 2 ekipe igraju u prvenstvu 1. HNL-e regije sjever: U-12 je jesenji prvak, a U-11 je na 9. mjestu.
  • LIMAČI: Dvije ekipe sudionice 1.HNL-e regije sjever, U-10 na 3., a U-11 na 10. mjestu.
  • POČETNICI:Ekipa U-8 u Ligi početnika MNS-a –grupa A jesenji je prvak, a ekipa U-7 je osvojila u istoj grupi 7. mjesto.
  • VRTIĆI: Igraju organizirane prijateljske utakmice s vršnjacima naša i susjednih županija.
  • KADETKINJE I PIONIRKE: Natječu se u 1. kadetskoj ligi HNS-a, završile su jesenji dio prvenstva obje su svojim kategorijama na 4. mjestu.
  • MLAĐE DJEVOJČICE: Nastupaju u županijskim ligama s dječacima, U-10 su završile „jesen“ na 6. mjestu.

Na skupnoj tablici /U-14, U-12, i U-10/ mladi Nogometne škole Međimurje/Čakovec s ukupnih 110 „jesenjih“ bodova zauzimaju između 16 ekipa sudionica 1. mjesto. Drugi sastav Škole s 53 bodova je na 8. mjestu, a NK Polet Sveti Martin na Muri s 35 bodova na 15. mjestu.