Nogomet 10.05.2017. 22:07. Zadnja izmjena: 10.05.2017. 22:10.

1. liga nogometašica

Pobjeda Trnave u Slavonskom Brodu, poraz nogometnog kluba Katarina Zrinski

Split - K. Zrinski 10:1

Split - park mladeži. Gledatelja: 100. Sudac: Marino Majstorović (Split). Strijelci: Lukina 6, Valušek, Horvat, Radan i Kušteljega (ag) za Split, a Đula iz 11 metara za Katarina Zrinski.

Katarina Zrinski: Šoltić, Petrinović, Bakač, Kušteljega, Kovačić, Đula, Perišić, Zadravec, Mikolaj, Kelemen, Ščukanec-Hopinski. Trener Neven Kreslin

Rezultat je najbolji pokazatelj događanja na Parku mladeži. Splićanke su već na početku susreta postigle tri pogotka, do kraja poluvremena još dva, a u drugom poluvremenu daljnjih pet za vrlo uvjerljivu pobjedu. Čakovčanke su na daleki put otputovale sa svega 11 igračica, bez zamjene, a od 65. minute igrale su s igračicom manje, Ščukanec-Hopinski je završila u bolnici prilikom akcije kada je za Čakovčanke dosuđen kazneni udarac iz kojeg su postigle ipak 'počasni' pogodak. U subotu u Mihovljan dolazi ekipa Neretve iz Metkovića. (JF)

Viktorija - Trnava 0:3

Sl. Brod - igralište Dida. Gledatelja 10. Sudac Škobić. Strijelci: 0:1 Požgaj (24), 0:2 Korpar (77), 0:3 Korpar (81).

Trnava: Domjan, Herman, Markan, Cicijelj, Videc, Korpar, Godinić, Vlah, Klarić, Nagy, Požgaj. Trener Mladen Vlah

Lijepe vijesti stigle su nam iz Slavonskog Broda gdje je Trnava ostvarili zasluženu pobjedu nad Viktorijom. Požgaj je u 24. minuti načela gostujuću mrežu da bi Korpar s dva pogotka, u 77. i 81. minuti, potvrdila pobjedu. (ZP)