Nogomet 04.05.2017. 22:53. Zadnja izmjena: 04.05.2017. 22:58.

Nogomet

Pobjede Međimurja protiv Belišća i Oriolika

  • 24. KOLO

BELIŠĆE   0

MEĐIMURJE     4

Belišće - Gradski stadion. Gledatelja: 150. Sudac: Jozić (Slavonski Brod). Strijelci: 0:1 Oštrek (15), 0:2 Munivrana (25), 0:3 Oštrek (57), 0:4 Mesarić (82).

MEĐIMURJE: Šafarić, Šimunić, Branilović (86. Pajić), Režić, Slunjski (84. Deglin), Težak (84. Sabol), Erić, Oštrek, Mesarić, Hranilović, Munivrana. Trener Mario Kovačević

Nova, uvjerljiva pobjeda Čakovčana koji nastavljaju s odličnim igrama pa su i dalje vodeća momčad. Pobjeda je to koja tijekom 90 minuta nije ni u jednom momentu došla u pitanje, značajna jer je ostvarena na gostovanju efikasnom igrom u napadu, bez greške u obrani. Domaći nisu ni jednom opasnije ugrozili vratara Šafarića, Čakovčani pak su s dva pogotka u svakom dijelu igre došli do nova 3 boda koja im mnogo znače. U subotu su domaćini Marsoniji iz Slavonskog Broda (SRC Mladost, 17 sati). U međuvremenu su iz uprave kluba uputili argumentiranu žalbu HNS-u na rješenje kojim nisu dobili licencu za igranje u 2. ligi.


ORIOLIK – MEĐIMURJE 0:1 (0:0)

ORIOVAC – IgralIšte ORIOLIKA. Gledatelja: 100. Sudac. Antonio Skobić (Osijek). Strijelac: 0:1 Oštrek (88).

MEĐIMURJE: Šafarić, Pajić, Hranilović, Režić, Šimunić, Mesarić, Slunjski (90.Sabol), Težak (90. Deglin), Erić, Oštrek, Munivrana. Trener. Mario Kovačević.

Čakovčani i dalje uspješni, s drugog uzastopnog gostovanja, ovaj puta iz Oriovca vraćaju se s nova tri boda i važnom pobjedom. Pobjedom koja  je apsolutno zaslužena, ostvarena na terenu gdje se teško dolazi do bodova, pobjeda je to koja ih je učvrstila na vodećoj poziciji. Igrali su dobro, svih 90 minuta imali su inicijativu, već u prvom poluvremenu imali su i nisu iskoristili tri do četiri  izglednih prilika za pogodak, u drugom još isto toliko tako da i to govori o stanju na terenu gdje su domaći u svakom poluvremenu imali tek po jednu neiskorištenu priliku. Kad se je očekivalo da će susret završiti podjelom bodova što bi za Čakovčane također bio uspjeh „ukazao“ se je Oštrek i dvije minute pred kraj postigao pobjedonosni pogodak vrijedan tri boda. Kad se sve zbroji pobjeda je zaslužena i dokaz je da Čakovčani imaju odličan sastav i stručni stožer, sposoban igrati u Drugoj ligi pa sada ostaje na upravi da konačno učini sve da klub nakon tri godine dobije toliko potrebnu licencu za igranje u Drugoj ligi.                                           

PAROVI 26. KOLA (subota/nedjelja, 17 sati): Belišće - Oriolik, Međimurje - Marsonia, Bjelovar - Slavonija, Koprivnica - Osijek, Bedem - Vukovar 1991, Varaždin - Croatia Đakovo, Slavija - Mladost, BSK - Višnjevac.