Nogomet 09.01.2017. 09:51. Zadnja izmjena: 09.01.2017. 10:18.

Božić i Nova godina u sportskom duhu

Pobjednici malonogometnog turnira u Štrigovi ekipe Galerija Sjever te Šic bar Ljutomer

Galerija Sjever u veteranskoj konkurenciji te Šic bar Ljutomer u seniorskoj pobjednici su tradicionalnog 12. po redu božićno - novogodišnjeg malonogometnog turnira Štrigova 2016. / '17. koji je trajao deset dana i na kojem je odigrano 60 malonogometnih utakmica.

U petak je odigrana i sama završnica, dok je u finalu veterana Galerija Sjever pobijedila NK Sloga Štrigova 5:3. U utakmici za 3. mjesto seniora KULT je savladao Gas bar rezultatom 8:5. U velikom finalu Šic bar Ljutomer je lako pobijedio Vino Frlin-Kult Junajted 7:1, inače glavnog favorita turnira koji je bio jako oslabljen u ovoj utakmici - nekoliko igrača te vratar su u isto vrijeme igrali na turniru u Varaždinu. U poluvremenu finala predsjednik NK-a Sloga Boris Novak je velikom broju gledatelja zahvalio na dolasku te je naglasio da ovaj turnir spaja ljude.

Ekipa Galerija Sjever

To posebno veseli jer na njemu igra puno ekipa iz susjedne Slovenije, a on je prerastao u jak i izuzetno kvalitetan turnir koji je iz godinu u godinu sve bolje organiziran. Zahvalio je i svim sponzorima turnira, a posebno vinarima koji su pomogli svojim donacijama. Na kraju turnira upriličena je i svečanost podijele nagrada koje je uz predsjednika podijelio i načelnik općine Štrigove Stanislav Rebernik.

Uz najbolje plasirane ekipe u veteranskoj i seniorskoj konkurenciji, koje su primili nagrade organizatora, za najboljeg igrača turnira proglašen je Denis Kramar, a za najboljeg vratara Saša Dreven. Turnir za organizaciju zaslužuje čestitke dok su turnir korektno sudili nogometni suci Franjo Hergotić i Željko Turk.