Nogomet 26.07.2016. 10:02. Zadnja izmjena: 26.07.2016. 10:13.

Malonogometni turnir vulica

Pobjednici memorijalnog turnira "Damir Kranjčec - Sixi" u Goričanu ekipa Beverly Hillsa

Na 23. memorijalnom turniru Damir Kranjčec Sixi ogledalo se 13 ekipa “vulic” u Goričanu: Trnoc-Vrtna, Kalnička-Dravska, Ekonomija-Loka, Glavna-Žobjek, Donja, Prosvjetna, Irak, Murska, Tuteki, Beverly Hills, Gorčki Fodošenčeni, Cvjetna-Murska, Radnička-Mije Smoleka.

Uz malonogometni teren Udruge Prijatelji” kod Šoderice od 1. do 3. srpnja prošlo je i mnoštvo mještana bodreći ih. Utakmica za treće mjesto pripala je Trnavskoj-Cvjetnoj koja je sa 2:1 savladala prošlogodišnje pobjednike Radničku-Mije Smoleka. U finalu je bilo neizvjesno da bi na kraju zgodicima u drugom poluvremenu pobjednik turnira postala ekipa Beverly Hills, koja je sa 2:0 slavila protiv Prosvjetne ulice.

Ovogodišnje osvježenje u programu turnira bilo je potezanje užeta, tu je najbolja bila ekipa Radnička-Mije Smoleka koja je u finalu dva puta "potegnula“ ekipu Beverly Hillsa. Bilo je smijeha, a i pravog navijanja prepunog gledališta. Uz pobjedničke pehare pobjednička ekipa osvojila je jarića na ražnju. Održana su i natjecanja za djecu u gađanju prečke, u kategorijama do osam i iznad osam godina, sponzori su dali pregršt nagrada. Najbolji strijelac turnira je Antonio Pahek, a najbolji igrač Nikola Pavlic, obojica iz pobjedničke ekipe, dok je najboljim golmanom proglašen Željko Vojvoda iz Prosvjetne ulice.

Nagrade je predao Miljenko Kranjčec, umjetnički drvorezbar i slikar iz Hodošana, autor novog prijelaznog pehara turnira Vulica i brat Damira, čije ime turnir nosi. Udruga “Prijatelji” zahvaljuje svima koji su sudjelovali. 

Druženje je bilo nezaboravno, kaže njen predsjednik Zvonko Lepoglavec vidimo se dogodine na idućem turniru.