Nogomet 26.02.2017. 08:28. Zadnja izmjena: 26.02.2017. 08:28.

Malonogometni turnir

Pobjednici ŠN Rudar, GNK Dinamo, NK Slaven Belupo i NK Mladost Komet

U organizaciji ŠN Sloge iz Čakovca nedavno je u školskoj-sportskoj dvorani druge osnovne škole u Čakovcu odigran malonogometni turnir kategorija U6, U8, U10, U13 na kojem je nastupilo 46 malonogometnih ekipa dok su pobjednici bili ŠN Rudar, GNK Dinamo, NK Slaven Belupo i NK Mladost Komet.

  • U kategoriji U13 prvo mjesto osvojila je ekipa ŠN Rudar iz Murskog Središća, druga je bila ŠN Zelenko/Dinamo Novakoverc/Domašinec a treća NŠ Sloga Čakovec II. Za najboljeg igrača proglašen je Rafael Vukina iz NŠ Sloge ČKII, najbolji strijelac bio je Lovro Zadravec iz ŠN Rudar MS, a za najboljeg vratara proglašen je Nino Kodba igrač ŠN Rudar MS.
  • U kategoriji U6 prvo mjesto osvojio je GNK Dinamo iz Zagreba druga je bila NŠ Sloga iz Čakovca a treća ŠN Lumen iz Varaždina. Za najboljeg vratara proglašen je Branimir Murković iz NŠ Sloga Čk, za najboljeg igrača Juraj Zavrtnik iz GNK Dinamo Zagreb dok je najbolji strijelac bio Vito Horvat igrač NŠ Sloge iz Čakovca. Pehare i medalje najboljim ekipama i pojedincima predao je Jurica Horvat predsjednik Gradskog vijeća Grada Čakovca.
  • Drugog dana turnira u kategoriji U8 prvo mjesto osvojila je ekipa NK Slaven Belupo iz Koprivnice, druga je bila ekipa NŠ Petica a treća ŠN Sveti Juraj na Bregu. Za najboljeg igrača bio je proglašen Leon Geci koji je ujedno bio i najbolji strijelac dok je za najboljeg vratara proglašen Filip Jambrović član NŠ Petica.
  • U kategoriji U10 prvo mjesto osvojila je ekipa NK Mladosti Komet iz Preloga, drugi je bio NK Varaždin dok su treće mjesto osvojile djevojke NŠ Međimurje-Čakovec. U ovoj kategoriji najbolji strijelac bila je Geta Blagus (NŠ Međimurje-Čakovec), najbolji vratar Benjamin Kovačić (NK Mladost Komet) a najbolji igrač David Đorđević član NK Varaždin). Nagrade najboljim ekipama i pojedincima u ovoj kategoriji predao je zamjenik gradonačelnika Čakovca Mario Medved koji je predsjednik NK Sloge iz Čakovca.

Turnir je bio odlično organiziran dok se organizator NŠ «Sloga» iz Čakovca zahvaljuje svima koji su na bilo koji način pomogli, a posebno tvrtki Carin transporti koja je sponzorirala nagrade najboljim ekipama i pojedincima.