Nogomet 18.01.2017. 08:27. Zadnja izmjena: 18.01.2017. 08:35.

Prihod opremi mladih

Pobjednici turnira u Selnici NŠ Međimurje - bijeli, ŠN Rudar I te Aluplastik

U organizaciji članova NK-a Mladost iz Selnice te uz pomoć mladih i roditelja djece koji igraju u mlađim dobnim selekcijama kluba, minule subote i nedjelje odigran je malonogometni turnir Selnica 2017.

Na turniru su se natjecale ekipe U-8, U-10 i U-15, dok je na njemu sudjelovalo više od 30 ekipa sa 300 - tinjak djece. U svim kategorijama odvijala se zanimljiva borba za medalje, te se gledao vrlo kvalitetan nogomet s obzirom na godine onih koji su ga prezentirali.

Poredak kategorije U-8:

1. NŠ Međimurje - bijeli, 2. ŠN Petica, 3. NŠ Međimurje - crveni. Najbolji vratar bio je Niko Trupković, član NŠ Međimurje - crveni; najbolji strijelac Vili Lukovnjak, član NŠ Međimurje - bijeli, najbolji igrač Teo Bratković, član ŠN Petica.

Poredak U-10:

1. ŠN Rudar I, 2. ŠN Sveti Juraj na Bregu, 3. ŠN Rudar II. Najbolji vratar bio je Teo Novak, član ŠN Rudar II, najbolji strijelac Lovro Horvat, član ŠN Sveti Juraj na Bregu, najbolji igrač Leon Kuzma, član ŠN Rudar I.

Poredak kategorije U-15:

1. Aluplastik Mala Subotica, 2. Lefra Čakovec, 3. ŠN Rudar. Najbolji vratar u ovoj konkurenciji bio je Patrik Kovač, član ŠN Rudar, najbolji strijelac Patrik Kirić, član Aluplastika, a najbolji igrač Luka Bogdan, član Lefre.

Načelnik predaje pehar najboljoj ekipi kategorije U-15

Sva nadmetanja pratio je velik broj gledatelja, a bilo je i glasnog navijanja i skandiranja za svoje miljenike pri čemu je sav prihod od turnira namijenjen kupnji opreme mlađih selekcija.

Turnir je bio odlično organiziran, najbolje ekipe i pojedinci primili su nagrade koje je predao načelnik Ervin Vičević, dok je isti sponzorski potpomogla Općina Selnica.