Nogomet 09.01.2017. 07:21. Zadnja izmjena: 13.01.2017. 18:39.

Spektakl u Nedelišću

Poletovci osvojili klupsko prvenstvo Međimurja

Nogometaši Poleta iz Svetog Martina na Muri osvojili su 2. klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele "ATON - 2016" na umjetnoj travi, koje je trajalo puna dva tjedna. U velikom finalu u dvorani NGC ATON-a u Nedelišću 8. siječnja, pred gotovo 1.500 gledatelja, nadjačali su NK Nedelišće rezultatom 5:2. A počelo je loše za njih. Domaćini su brzo poveli i još brže udvostručili vodstvo. No nogometaši Poleta nisu ni pomišljali na predaju. Na južnoj tribini smjestilo se gotovo 150 mještana Svetog Martina na Muri. Oboružani bubnjevima, dlanovima, glasnicama i zastavama nadglasali su ostatak dvorane i vodili svoje miljenike do velikog preokreta.

U veteranskoj kategoriji, prvenstvo je osvojio domaćin NK Nedelišće pobijedivši NK Omladinac (NSR). Treći su bili veterani NK Budućnosti (P). U kategoriji U12 prvo mjesto je osvojila NŠ Međimurje Čakovec 2. Pobijedili su svoje vršnjake iz NŠ Međimurje Čakovec 4 rezultatom 7:3. Treća je nogometna škola Sveti Martin, dok je NK Omladinac (NSR) zauzeo 4. mjesto.

Cijeli izvještaj s utakmica finalnog dana u seniorskoj, veteranskoj i pionirskoj konkurenciji, praćen bogatom fotogalerijom, pročitajte u tiskanom izdanju lista Međimurje, koji na prva prodajna mjesta stiže u ranim poslijepodnevnim satima.

Fotogalerija