Nogomet 22.04.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

POLUFINALE KUPA MNS– 2.UTAKMICA: SLOGA – SLOBODA 0:0

ČAKOVEC – Igralište Sloge. Gledatelja: 400. Sudac: Saša Fegeš (Nedelišće). Pomoćnici: Matija Horvat i Davor Šupljika. Delegat: Željko Bacinger.


SLOGA: Mihalković, Dokleja (87. Ban), Obadić, Kosalec, Sečan, Fučko, Žvorc (66. Zoka), Jambrošić, Vugrinec, Mihalović (78. Antonović), Gyofi (51. Glad). Trener: Zoran Kraljić.
SLOBODA: Tkalčec, Posavec, Pintarić, Novak, Cvetković, Katanec, Srnec, Hergotić, Panić, Bakas (46. Goricaj), Petek (57. Grabar). Trener: Stjepan Petek.


Čakovčani su zasluženi finalisti međimurskog Kupa, time su već sada osigurali nastup i sudionici su pretkola Kupa HNS-a. O finalisti je odlučivao rezultat i pobjeda „slogaša“ 1:0 u prvoj utakmici u Slakovcu. Sama utakmica ne baš zanimljiva, igrao je se „šahovski“ račundžijski nogomet s obje strane pa se nema puno toga opisivati. U prvih 45 minuta izjednačena igra bez prilika za pogodak, tek s jednom opasnom akcijom gostiju koji su igrom tijekom cijele utakmice razočarali, kada je u 37.minuti Panić glavnom nakon dobre akcije pucao malo kraj domaćeg gola. U drugom poluvremenu nešto više, uglavnom neučinkovite inicijative gostiju s tek jednim opasnim udarcem na gol domaćih, što je bilo premalo za bolji učinak i utisak. Domaći su se u tom dijelu susreta uglavnom koncentrirali na obranu, a brzim su kontrama ugrožavaligostujući gol. Takvom su igrom mogli na kraju rezultatski uvjerljivo pobijediti,velike prilike nisu u 65. 70. I 79.minuti iskoristili Sečan, Mihalović i Antonović. No i bez toga, nepopularni 0:0 rezultat bio je dovoljan Čakovčanima za veliko slavlje i veselje, ulaskom u finale međimurskog Kupa ostvarili su veliki i zasluženi uspjeh.

Izvor: 3130