Nogomet 07.07.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:47.

Pribislavijada 2014: Pobjednici Polet/P i Međimurec

U sklopu «Pribislavijade 2014» odigran je turnir mlađih uzrasta kategorija U8 i U12. U kategoriji U8 najbolja ekipa turnira bio je NK Polet iz Pribislavca (Niko Pongračić, David Koprivec, Sven Posedi, Petar Mavrek, Jakov Pejanović, Josip Zadravec, Gabrijel Sudar,Noa Grkavac, Dominik Jazić, Mario Korent, David Tkalčec, Luka Novak, Matija Posavec dok je ekipu vodio Sergej Baumhak) koji je nakon izvođenja šesteraca u finalu pobijedio NK Slogu iz Čakovca dok je utakmica u regularnom dijelu završila 2:2.

 Treći je bio Međimurec iz Dunjkovec/Pretetinca četvrto Nedelišće. Za najboljeg igrača proglašen je Petar Mavrek iz Poleta, najbolji strijelac bio je Mihael Vurušić iz Sloge dok su za najbolje vratare proglašeni Marin Kirić igrač Međimurca i Josip Zadravec iz Poleta. U kategoriji U12 pobjednik turnira bila je ekipa Međimurca iz Dunjkovec/Pretetinca (Marin Kirić, Dino Kirić, Nikša Šegović, Ivan Sutnjak, Viktor Goričanec, Ivan Cimerman, Nikola Cimerman, Niko Trajbar, Patrik Kirić, Ivan Kapustić, Arijan Toplek) koja je u finalu pobijedila BSK iz Belice. Treće mjesto osvojila je NK Sloga iz Čakovca, četvrto Polet/P peto Mladost iz Ivanovca.


U ovoj kategoriji najbolji strijelac bio je Ivan Cimerman igrač Međimurca, najbolji vratar Sabela Vranović iz ŠN Sloga dok je najbolji igrač bio Ivan Hajdarović igrač NK BSK Belica.

Ispred kluba nagrade najboljima predao je Krunoslav Kamenić predsjednik organizatora Poleta iz Pribislavca.

 

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU:

http://www.medjimurje.hr/fotogalerija/pribislavijada-2014-mladih-uzrasta

Izvor: 3088