Nogomet 05.09.2018. 12:06. Zadnja izmjena: 05.09.2018. 12:07.

Bez pogodaka

Prijateljska nogometna međunarodna utakmica ŽNK Katarina Zrinski - ŽNK Maribor

ŽNK KATARINA ZRINSKI 0

ŽNK MARIBOR 0

Palovec – Igralište Dinama - noćna utakmica. Gledatelja: 300. Sudac: Kazimir Rodrigue (Nedelišće).

Katarina Zrinski: Habaček, Kušteljega, Brežni, Nagy, Cicijelj, Đula, Vurušić, Bakač, Kupčić, Zadravec, Klarić (još su igrale: Samardžija, Lovrenčić, Kovačić, Markan, Đuran, Goričanec, Branović). Trener: Neven Kresilin.

Velik broj gledatelja, na odličnom travnjaku Dinama Palovec zadovoljno je napustio igralište unatoč tome što nije bilo pogodaka. Bilo je međutim prilika s obje strane, da su mreže ostale netaknute zaslužne su vratarice obje ekipe. Domaće su bile bliže pobjedi, najizglednije prilike nisu iskoristile Perica Cicijelj (pogodila stativu) i Martina Goričanec kojoj je vratarka slovenskog prvoligaša Vanberger odličnom obranom spariječila postići pogodak za pobjedu. Utakmica je domaćim igračicama dobro došla pred skori početak nove prvenstvene sezone, a već je sada vidljivo da su dobro pripremljene i motivirane i jedva čekaju početak iste.

Treba posebno naglasiti da je utakmica igrana u zaista odličnoj atmosferi i ambijentu, po prvi puta pod reflektorima, a kao odlični domaćini i suorganizatori iskazali su se i domaći iz NK Dinama Palovec.