Nogomet 23.04.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

PRVA LIGA NOGOMETAŠICA - 13. KOLO

ZAGREB – Stadion Dinama. Gledatelja: 100. Sutkinja: Antonela Dumančić (Zagreb). Strijelci: 1:0 Skenderović (84), 2:0 Matijević (8).

KATARINA ZRINSKI: Šoltić, Mikolaj, Vugrinec, Đula, Bakač,Kovačić, Zadravec, Sirotković, Horvat, Antolin, Brežni. Trener: Mladen Kuček.

 

Čakovčanke su dobro parirale, dobrom  taktikom odolijevale su napadima favoriziranih domaćih igračica. Sve do 82.minute kada je nepravilno isključena Kovačić. Slijedi kratka dekoncentracija što su domaće iskoristili, s igračicom više postigle dva pogotka što im je bilo dostatno za pobjedu.

 

KATARINA ZRINSKI – AGRAM ODGOĐENO


Susret 14.kola Prve lige nogometašica između ŽNK Katarina Zrinski i ŽNK Agrama koji se je trebao igrati u subotu 25.travnja u Čakovcu - Mihovljanu dogovorom klubova uz suglasnost HNS-a odgođen je. Novi termin je subota 2.svibanj 13,30 sati na igralištu Slobode u Mihovljanu. Čakovčankama je rezultat tog susreta neobično važan pa se posebno i vrlo ozbiljno pripremaju za odigravanje istoga.

 

ŽNK TRNAVA

ŽNK RIJEKA JACK POT  nije odigrana

 

Utakmica ŽNK Trnava i ŽNK Rijeka Jack Pot nije odigrana jer je Rijeka Jack Pot odustala od takmićenja te je utakmica registrirana sa 3:0 u korist goričanki.                                                                                     

Izvor: 3130