Nogomet 16.01.2016. 09:15. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:30.

Iz NK Centrometal Macinec

Prvi, jesenji dio prvenstva završili su tek na 15.mjestu

Nogometaši Centrometala Macinec prvi, jesenji dio prvenstva završili su tek na 15.mjestu, daleko ispod očekivanja i uoči nastavka prvenstva nalaze se u vrlo nezavidnom položaju na tablici.
- Nismo očekivali takav plasman, imamo momčad i sve ostale uvjete da to ispravimo u odlučujućem, drugom dijelu prvenstva, rekao nam je mladi i ambiciozni predsjednik kluba Zdravko Serec. Upravo zbog toga pripreme su počinju već 18.siječnja, trener Dragutin Posavec najavio je da će iste biti zahtjevne i naporne, da će se trenirati 5 puta tjedno i odigrati nekoliko kontrolnih susreta.

Kontrolni susreti

Za sada smo dogovorili 5, sve s jakim protivnicima. 30.siječnja u Zavrču s istoimenim slovenskim prvoligašem, 6.veljače se „susjedima“ u Nedelišću, 14.veljače domaćini smo čakovečkom treće ligašu Međimurju, 21.veljače gostujemo u Varaždinu kod tamošnjeg istoimenog treće ligaša, a 27.veljače gostujemo u susjednoj Sloveniji kod Nafte u Lendavi.

Što se tiče igračkog kadra svi iz proteklog prvenstva ostali su na okupu i očekuju se od prvog dana na pripremama, a to znači: Petković, Verteš, Logožar, Novak, Bratković, Majsen, Bačan, Dombaj, Dumančić, Strahija, Vibovec, Mišo i Bojan Vincetić,Kovačić, Zakoić, Zanjko, Zvrtnik i Bogović.

Radimo na dovođenju dva kvalitetna pojačanja, imena ćemo obznaniti uskoro. Ukratko ja sam realni optimista glede osiguranje opstanka, usudim se tvrditi da ako pripreme uspiju, a nema razloga da ne bude tako da se možemo plasirati u sredinu tablice. Očekujem pritom i dalje pomoć i podršku naših vjernih gledatelja, a imamo i dobru logistiku osigurati realno postavljene planove i zadatke.
Zdravko SerecPredsjednik Kluba

 

Ostali članovi agilne uprave su: tajnik Goran Košir, te članovi UO-a: Kristijan Puklavec, Dalibor Vršić, Denis Dovečer, Ivica Dovečer, Aleksandar Dovečer, Davor Ladić i Saša Posavec.