Nogomet 28.07.2019. 13:42. Zadnja izmjena: 28.07.2019. 13:42.

Udruga

Razočarani odnosom Zbora sportskih novinara

Povodom 2. srpnja, Svjetskog dana sportskih novinara, predsjednik Udruge sportskih novinara Međimurja Tomica Jakopec uputio je svim članovima međimurske Udruge čestitku u kojoj se kratko osvrnuo na događanja tijekom godine i najavio neke od akcija do kraja godine.

Naime, međimurski sportski novinari, članovi međimurske Sekcije sportskih novinara, razočarani odnosom Hrvatskog zbora sportskih novinara prema Sekciji u Međimurju, ponajviše zbog sumnji u transparentnost kod dodjele godišnjih priznanja, nemogućnosti uvida u zapisnike i sudjelovanje u radu odlučili su osnovati svoju udrugu. Sportski novinari Međimurja do sada su sudjelovali na radionici sportske fotografije, neki od kolega darivali su krv, uplaćen je iznos od 1.000 kuna za liječenje male Mile Rončević, sudjelovali su na memorijalnom turniru „Darko Tkalec“ u Sivici, igrali odbojku na pijesku na turniru u spomen na pokojnog kolegu Rajka Kolareka te organizirali brojna zajednička druženja.

Nakon godišnjih odmora u planu je održati radionicu „Sportsko novinarstvo i društvene mreže“, družit će se s članovima HGSS-a na Kalniku te sudjelovati u daljnjim akcijama.