Nogomet 21.12.2016. 08:35. Zadnja izmjena: 21.12.2016. 08:38.

Iznesen plan za 2017. godinu

Redovna izvještajna skupština ŽNK Katarina Zrinski Čakovec

U Ženskom nogometnom klubu Katarina Zrinski Čakovec održali su redovnu izvještajnu skupštinu na kojoj su sve odluke i zaključci donijeti jednoglasno. Usvojena su izvješća o radu s financijskim pokazateljima za 2016. i plan rada, također s financijskim pokazateljima, za 2017. godinu.

U klubu su uglavnom zadovoljni plasmanom nakon jesenjeg dijela prvenstva, iako je moglo i bolje, a zadovoljni su i financijskim izvješćem s obzirom na to da je klub poslovao tijekom godine pozitivno, bez gubitaka. Klub je ostao bez nekoliko standardnih igračica, teško je oboljela njihova najbolja igračica i strijelac Martina Krog kojoj svi žele brzo ozdravljenje (vidi OVDJE), a pojačali su se s dvije igračice (Prežigalo i Ščukanec).

Kadetkinje kluba u prvoj sezoni nastupa 1. lige zauzele su 4. mjesto s 9 bodova, a najmlađe 3. mjesto sa 6 osvojenih bodova. Posebno je istaknuta vrlo dobra suradnja s Nogometnom školom Međimurje/Čakovec i s Hrvatskim nogometnim savezom, Gradom Čakovcem i Međimurskom županijom te Međimurskim nogometnim savezom.

Što se tiče plana rada za 2017. godinu, on je realan i ostvariv. Ekipa će sudjelovati na dvoranskom prvenstvu 1. lige, u veljači počinju pripreme za proljetno prvenstvo, u ožujku pripreme počinju u seniorskoj grupi i mlađim uzrastima, a za godinu su predviđeni prihodi od 150.000 kuna i rashodi od 145.000 kuna.