Nogomet 01.03.2018. 23:36. Zadnja izmjena: 01.03.2018. 23:43.

NK Graničar

Robert Čižmešija: Sve je predodređeno naslovu prvaka

I dok im vremenske nepogode stvaraju probleme, u kotoripskom županijskom nogometnom prvoligašu NK Graničar, žive i rade kao da problemi ne postaje. To nam je rekao tehnički direktor kluba Robert Čižmešija.

Znajući za ambiciozne proljetne planove s pripremama su započeli prilično rano, 24. siječnja. Kako su i planirali, one se odvijaju na lokaciji njihovog igrališta i školskoj sportskoj dvorani. U trenažni ciklus uključeno je dvadesetak igrača od kojih su četiri perspektivna juniora. Čižmešija je podijelio zadovoljstvo s trenerom Danijelom Fundakom kazavši kako je odaziv treninzima prilično dobar s obzirom na poslovne i školske obveze. Izrazio je radost velikih pojačanja jer se u klub vratio bivši igrač Matija Lončar, a igrat će i Nikola Drvarić. Oni su došli iz susjednog prekodravlja, a u klub je došao i Nemanja Vukotić.

Klub su napustili neki igrači?

- Da. No, neću im spominjati imena i tako im preko Graničara praviti reklamu, odgovorio je.

Razgovor smo vodili u četvrtak, 22. veljače do kada su Kotoripčani odigrali svega dvije pripremne utakmice i to s klubovima iz IV. HNL Čakovec/Varaždin. U Kotoribi su pobijedili NK Jalžabet 3:0 i NK Pušćine 4:2. Propustili su zbog lošeg vremena planiranu utakmicu s juniorima NK Varteks Varaždin.

Što očekujete od proljetnog nastavka ?

- Borbu za naslov prvaka - odgovorio je i dodao: - Bit  će to vrlo zahtjevna polusezona, moramo biti "pravi" ako hoćemo biti prvi, igrači moraju dati svoj maksimum, a uprava mora to pratiti.