Nogomet 19.08.2018. 09:32. Zadnja izmjena: 19.08.2018. 09:33.

Nogomet

Robert Katanec trenerski mir pronašao u Čakovcu

Od kraja prošlog prvenstva Robert Katanec (41) nije više trener u NK Naprijed iz Cirkovljana, jer je uprava pronašla drugog trenera.

- Iako sam s puno strpljenja i fer odnosa vodio momčad tijekom proljetnog djela prvenstva, rezultati nam nisu bili zadovoljavajući. Dakako da prihvaćam svoj dio odgovornosti, ali svakako moram naglasiti da je odaziv na treninge bio izuzetno slab. Već nakon nekoliko kola sam predsjedniku ponudio ostavku, jer sam uvidio da, na žalost, ne mogu utjecati na kvalitetu igre moje momčadi. Pošto drugo rješenje nisu imali, zamolili su me da odradim polusezonu do kraja što sam ja i prihvatio, kaže.

Trebamo dodati kako su spomenuti rezultati utjecali na plasman pa je NK Naprijed morao napusti društvo najelitnije nogometne lige Međimurja. Dodao je dalje kako je potom dobio nekoliko ponuda za vođenje nekih momčadi, među njima i onu iz Donjeg Vidovca. Kada to ističe treba spomenuti kako je s Vidovčanom u prethodnoj polusezoni glede silaznih rezultata raskinuo suradnju.

- Od nedavno sam trener u Omladinskoj školi Međimurje, istaknuo je, a o tome koje će kategorije nogometaša ili nogometašica voditi nekom drugom prigodom te je dodao kako vjeruje da će ovdje naći sebe i svoj nogometni mir.