Nogomet 29.07.2016. 11:09. Zadnja izmjena: 29.07.2016. 11:13.

Pripreme za novu sezonu

Rudar Mursko Središće, aktualni viceprvak Međužupanijske lige Čakovec – Varaždin

Nogometaši Rudara Mursko Središće, aktualni viceprvaci Međužupanijske lige Čakovec – Varaždin s pripremama za novu prvenstvenu sezonu počeli su 16.srpnja, trenira se 3-4 puta tjedno, a u planu je do početka prvenstva odigrati 7-8 kontrolnih prijateljskih susreta. U novoj sezoni „rudare“ će voditi novi trener, Nikola Goričanec, bivši igrač kluba, donedavno trener i voditelj klupske škole nogometa. O najnovijim klupskim „događanjima“ informaciju smo dobili od sportskog direktora kluba Smiljana Liklina.

- Najvažnije od svega je da su gotovo svi igrači iz protekle prvenstvene sezone ostali na okupu, otišao je jedino Vinko Berdin, a zbog bolesti jedno će vrijeme izostati iz momčadi Matija Zadravec. Istovremeno su u klub došli Danijel Levačić, Alen Horvat, vratio se Davor Mikulić, a možda dobijemo još koje pojačanje. Trenira se redovito, uprava na čelu s predsjednikom Tomislavom Novakom intenzivno radi da momčadi omogući dobre uvjete za rad i natjecanje. Na igralištu je postavljen novi vrlo kvalitetni travnjak, od ranije su tu i nove sjedalice na tribinama, imamo sve uvjete za i dalje dobre rezultate. Kad to kažem onda mislim na planove u novom prvenstvu koji su realni i ostvarivi, a to prevedeno znači da ćemo i ovaj puta konkurirati za vrh tablice i naslov prvaka, rekao nam je Liklin.

U novoj sezoni zaigrat će: Rajf, Denis i Danijel Levačić, Šardi, Vurušić, Vedran i Hrvoja Knežević, Novak, Vuri, Marko, Nikola i Dario Šoltić, Horvat, Mikulić, Radiković, Podgorelec, Kaučić, Balaž i Goričanec.