Nogomet 04.03.2016. 10:47. Zadnja izmjena: 04.03.2016. 12:13.

Predsjedao Mato Kljajić

Sjednica Izvršnog odbora MNS-a: Novi disciplinski sudac Stjepan Perko

Održana je redovita sjednica Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza (predsjedao Mato Kljajić) s koje izdvajamo najvažnije zaključke.

Prihvaćen je prijedlog Natjecateljske komisije MNS-a (Damir Dominić, Marijan Uršanić, Miljenko Bakač) da se smijeni dosadašnji disciplinski sudac svih županijskih Liga Stjepan Talan, a za novog disciplinskog suca imenovan je Stjepan Perko. Promjena je i kod određivanja delegata za utakmice županijskih liga, umjesto povjerenika za natjecanje Igora Križarića koji je do sada određivao i delegate, delegate će do kraja prvenstvene sezone određivati - delegirati posebna Komisija: Mijo Horvat, Dejan Kovač i Stjepan Perko. Komisija će pratiti i njihov rad, predlagati napredovanja, kazne.

Izvješće o svom radu kao člana Komisije za ženski nogomet HNS-a članovima Izvršnog odbora prezentirao je Alen Moharić, a na kraju sjednice članovi Izvršnog odbora obaviješteni su da je NK EKO (Sveti Križ) odustao od natjecanja u 3. županijskoj nogometnoj ligi pa će ista u proljetnom dijelu prvenstva sada imati 11 sudionika.