Nogomet 11.01.2016. 08:40. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:30.

1. klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele

Sloboda Slakovec, Nedelišće i NŠ Međimurje/Čakovec II pobjednici

Zasluženom pobjedom Slobode Slakovec u seniorskoj, Nedelišća u veteranskoj i Nogometne škole Međimurje/Čakovec II u pionirskoj konkurenciji uspješno je završeno 1.klupsko malonogometno prvenstvo Međimurja na mantinele. Iako su organizatori Međimurski nogometni savezNacionalni i gimnastički centar Aton Nedelišće imali malo vremena za organizaciju ista je bila vrhunska, a iznenađujuće velik broj gledatelja u dvorani „Atona“ bio je više nego zadovoljan prikazanim igrama velikog broja, ovaj puta registriranih nogometaša.

Veteranski pobjednik NK Nedelišće

Nastupilo je 52 momčadi /32 u seniorskoj, 8 veteranskoj i 12 pionirskoj konkurenciji/ kojima je nastup dobro došao pred skori nastavak proljetnog dijela prvenstva, igran je u gotovo svim susretima vrlo kvalitetan i efikasan nogomet, organizatori su za najbolje ekipe, pojedince, ali i za gledatelje pripremili vrlo bogate nagrade i poklone, suđenje je također bilo dobro, a svi se nadaju da će se iduće i u buduće tradicionalno prvenstvo igrati na umjetnoj travi.

Pionirski pobjednik NŠ Međimurje/Čakovec II
Odigrani su i revijalni susreti najmlađih, djevojčica i dječaka Nogometne škole Međimurje/Čakovec, ženskih prvoligaških ekipa Katarine Zrinski Čakovec i Trnave Goričan /6:4/, te reprezentacija političkih stranaka Hrvatska raste i Domoljubna koalicija /4:4/. Sve pak je završeno uz glazbu i prigodni program zajedničkim druženjem organizatora, igrača, njihovih stručnih stožera i gledatelja. Vrijedne nagrade organizatora osim finalista i najboljih u sve tri kategorije primisli su i najbolji strijelac, igrač i vratar također u sve tri kategorije, a seniorski pobjednik dobio je uz novčanu nagradu i vrijednu kosilicu koja će im odmah i poslužiti za uređenje terena.

Kod seniora najbolji strijelac bio je Denis Golubić (Mladost/Komet Prelog), najbolji igrač Denis Srnec, a najbolji vratar Mišel Tkalčec (oba Sloboda Slakovec). Kod veterana najbolji strijelac bio je Ivan Bartolić (Budućnost Podbrest), igrač Darko Čuček, a vratar Mladen Tkalčec (oba Nedelišće), dok je kod pionira najbolji strijelac bio Lino Zadravec (Rudar M. Središće), igrač Dino Kirić, a vratar Roko Zrna (oba NŠ Međimurje/Čakovec II). Svi su primili vrijedne nagrade odličnog organizatora.