Nogomet 03.05.2016. 13:44. Zadnja izmjena: 03.05.2016. 13:56.

Povodom Dana Međimurske županije

Sportski novinari pobjednici malonogometnog turnira u Belici

Sekcija sportskih novinara Međimurja pridružila se organizaciji Dana Međimurske županije. U sportskoj dvorani OŠ Belica uspješno je organizirala druženje i malonogometni turnir na kojem su uz njih kao organizatore sudjelovale i ekipe Županijske bolnice Čakovec i Pošte Čakovec.

Prvo su igrale ekipa „Pošte“ i „Bolnice“, regularni dio završen je rezultatom 2:2 da bi vratar „Pošte“ Nenad Paler obranio čak 3 šesterca, a Goričanec je pogotkom iz također šesterca donio pobjedu „Pošti“. U drugoj su utakmici „Novinari“ rezultatom 5:2 bili bolji od „Bolnice“ pa je o pobjedniku turnira odlučivao susret „Novinara“ i „Pošte“.

„Novinari“ (Ružić, R. Šarić, V. Šarić, Gudlin, Bacinger, Pintar) bili su bolji rezultatom 2:1 i zasluženo su postali pobjednici turnira.

Iza toga svi su se sudionici turnira okupili na zajedničkom druženju gdje im je gost bio i belički načelnik Zvonimir Taradi koji im se je obratio kratkim pozdravnim govorom. „Poštari“ su napravili lijepu gestu, kada su svom dugogodišnjem prijatelju Petru Dunjku predali prigodan poklon obzirom da poslije 20 godina rada u pošti odlazi na drugo radno mjesto. Čestitki su se pridružili i sportski novinari, druženje je trajalo do kasnih sati, a bila je to prilika da svi zahvale i čestitaju glavnom organizatoru druženja Zlatku Premušu koji je taj dan slavio rođendan.

Organizatori posebno zahvaljuju i NK BSK Belica koji im je ustupio prostore za druženje, OŠ Belica koja im je ustupila sportsku dvoranu za turnir te Gordanu Horvatu (Palinovec), Alenu Novaku (Nedelišće) Kermanu (Nedelišće), Miroslavu Vargi (Sivica), Tomici Blažonu (Novakovec), Stjepanu Skoliberu (Novo Selo Rok), Robertu Čižmešiji (Kotoriba), Damiru Dominiću (Prelog), Mariu Gašpariću (Sveta Marija), Ivici Dodleku (Miklavec), Dušanu Sraki (Otok), Rajku Gavezu (Turčišće), Martinu Kovaču (Strahoninec), Darku Žuliću (Palovec), Zlatanu Jambroviću (Mala Subotica) i Ivici Bisteru (Domašinec).

Ovakva bi druženja trebala postati tradicionalna i održavati se u sklopu proslave Dana Međimurske županije.