Nogomet 02.07.2017. 09:02. Zadnja izmjena: 02.07.2017. 10:40.

Najbolji strijelac Međimurja

Stjepan Krznar - Čepa stroj je za golove

Golovi su kruna nogometne igre. Za njih se igra. Svaka čast svima, ali igračima koji pogotkom završavaju akcije pripada slava i naslovne stranice. Već dugi niz godina pozornost nogometnih zaljubljenika u ovome kraju, ali i nadaleko šire, privlači napadač i najbolji strijelac NK Dinama iz Domašinca-Stjepan Krznar «Čepa» koji je jedan od najzaslužnijih što je njegov klub završio na prvome mjestu 1. Međimurske lige. Nekoliko puta osvajao je titule najboljeg strijelca lige, ali i Međimurja da bi u minuloj natjecateljskoj sezoni ponovno svojom igrom oduševljavao te je sa postignuta  46 postignutih pogotka  ne samo najbolji strijelac lige - već svih Međimurskih liga. Dosad je imao bezbroj ponuda  za prelazak u jače sredine, ali ostao je stalno vezan uz «modru» boju i uvijek se isticao u igri i ponašanju, kako na terenu tako i izvan njega.-Igrati za svoj klub i mjesto veliko je zadovoljstvo i čast svakome nogometašu, pa i meni. Ovdje se osjenčam jako dobro uprava na čelu sa predsjednikom Josipom Đurkinom «Jocikom» je klub posložila da je on odlično organiziran a igrači i uprava su simbioza zajedništva što se pokazalo kao «dobitna kombinacija».

Stjepan je kroz svoj nogometni put igrao u mnogim sredinamam a boravio je sa 14. godina i u zagrebačkom Dinamu generacija Nike Krančara da bi sa Čakovcem izborio 2003. plasman u 1. HNL, a sa preloškom Mladosti 2009. godine ulazi u 3. HNL-sjever te  je osvojio i KUP Međimurja. Kratko je igrao i u austriji SU Stradeni šest mjeseci dok je od 2010. član Dinama iz Domašinca.

- U svakoj sredini u kojoj sam igrao donijela mi je novo iskustvo i nešto što ću pamtiti cijeli život. U dinamu sam kao klinac osjetio kako izgleda odlično organizirani klub dok sam imao sreću da sam trenirao sa odličnim nogometašima među njima i Kranjčarom. Sa  Čakovcem smo ostvarili povijesni uspjeh ulazak u 1. HNL dok mi je bilo i lijepo u Prelogu gdje sam stekao mnogo prijatelja a osvojili smo i prvenstvo te Međimurski Kup.  U Dinamu mi je lijepo, odlična smo klapa na terenu i izvan njega što je preduvjet uspjeha.

Natjecanje u Međužupanijskoj ligi bit će novi veliki izazov za Dinamo? - Naravno. Svakome igraču želja je da se nakon osvajanja prvenstva  i u višem rangu natjecanja okuša. Tako i mojim suigračima koji su željni dokazivanja i već sada mogu najaviti da ćemo uz nekoliko pojačanja i u novoj ligi igrati značajnu ulogu.

Toliko od Čepe koji je igrač kojeg bi svaki trener poželio imati u momčadi dok ga mnogi nazivaju strojom za golove.