Nogomet 03.01.2018. 11:40. Zadnja izmjena: 03.01.2018. 11:45.

Nogomet

Sve odluke na 22. sjednici Izvršnog odbora MNS-a donesene jednoglasno

Održana je 22. sjednica Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza, posljednja u 2017. godini, na kojoj su članovi donijeli nekoliko jednoglasnih odluka. Prihvaćena su izvješća povjerenika za natjecanja i suđenje Darka Jambrovića i Ivana Kozine, te disciplinskog suca 4. lige Čakovec / Varaždin Željka Bacingera za jesenji dio prvenstvene sezone 2017./18. Također i izvješća povjerenika za natjecanje i suđenje svih Međimurskih liga Igora Križarića i Mije Horvata, disciplinskog suca Stjepana Perka i Komisije za delegiranje delegata (Darko Jambrović, Stjepan Perko, Željko Bacinger), također za jesenji dio.

Predsjednik MNS-a Mato Kljajić obavijestio je članove IO-a o svim aktivnostima između dvije sjednice: da je financijska situacija na kraju godine stabilna, zahvalio je na podršci svim nogometnim klubovima oko izbora za člana IO-a HNS-a, obavijestio ih da je dopredsjednik MNS-a Damir Dominić član Skupštine HNS-a i najavio da će još neki međimurski nogometni djelatnici biti ovih dana izabrani u pojedine komisije i radna tijela HNS-a. Također i oko tradicionalnog klupskog malonogometnog prvenstva koje se igra u dvorani NGC-a Aton Nedelišće i zahvalio i pohvalio suradnju s odgovornima dvorane oko za sada odlične organizacije.

Prihvaćen je i prijedlog Odluke o preregistraciji igrača u 2018. godini (plaćanje: seniori 10 kuna, mladi besplatno), klubovi će biti obaviješteni da će se za novu natjecateljsku sezonu zapisnici i registracije biti po COMET sustavu.

Određeni su i nosioci kvalitete u 2018. godini, to su NK Međimurje Čakovec kod seniora i NŠ Međimurje / Čakovec kod mladih, a članovi IO-a upoznati su i s problematikom oko liječničkih pregleda sportaša i odlukom koja je donesena i proslijeđena po tom pitanju od strane Zajednice sportova Međimurja. Nogometnom klubu Sloga Štrigova dana je suglasnost za organizaciju međunarodnog malonogometnog turnira, članovi IO-a prisustvovali su i nekim utakmicama, a sve je završeno zajedničkim druženjem kod poznatog međimurskog vinara Borisa Novaka i s novogodišnjom čestitkom svim nogometašima i nogometnim djelatnicima za uspješnu 2018. godinu.