Nogomet 08.01.2018. 12:59. Zadnja izmjena: 08.01.2018. 13:02.

Donja Dubrava

Tihomir Nestić, trener NK Dubravčan: Drugo mjesto nije iznenađenje, idemo za prvakom!

Seniorski sastav NK Dubravčan Donja Dubrava podario je svojem klubu na kraju jesenske polusezone najljepši dar za njegov 90. rođendan. Osvojili su 2. mjesto u 2.ŽNL-skupina A osvojivši 35 bodova, pet manje iza vodećeg Kraljevčana '38 iz Donjeg Kraljevca. Razgovarajući o tom uspjehu, trener seniora Tihomir Nestić je kazao:

- Bez obzira što su nas napustila trojica stožernih igrača mislim da naš uspjeh nije iznenađenje jer smo u prvenstvo ušli s ciljem da se plasiramo što više  bez ikakvog imperativa rezultata. Nakon prvog kola i poraza na domaćem terenu, rijetki su vjerovali da ćemo biti tako visoko pozicionirani na kraju jesenskog dijela prvenstva. To je rezultat odličnih treninga na koje je u prosjeku dolazilo po 12 igrača. Imamo najbolji napad u svim međimurskim ligama. Zabili smo 58 golova, sve iz igre. Primili smo samo 10 pogodaka, a onu s čime se najviše ponosimo što smo na tablici za korektnu igru najbolji.

Kadrovske promjene? - Bit će ih sigurno, s obzirom na težu ozljedu našeg ponajboljeg igrača Balažinca, a već je duže ozlijeđen i Brljak. Radimo na tome da dovedemo dva ili tri igrača s kojima ćemo se probati uključiti u borbu za prvo mjesto. S pripremama za nastavak prvenstva počet ćemo oko 20. siječnja, planira se odigrati nekoliko utakmica da bi u prvenstvo ušli što spremniji.