Nogomet 29.07.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:48.

Tradicionalni turnir Međimurskih prvaka

NK Kraljevčan i MNS bio je proteklog vikenda organizator tradicionalnog turnira Međimurskih prvaka na kojem su sudjelovali NK «Sloga» Štrigova, NK «Budućnost» Miklavec, NK «Kraljevčan 38» Donji Kraljevec, NK «Međimurec» Dunjkovec/Pretetinec i NK Čukovec 77.
U predkolu takmičenja Budućnost je sa 3:0 savladala Slogu iz Štrigove. Prije utakmice obje ekipe primile su od predsjednika MNS-a Mato Kljajića pehare za prva mjesta kao i najbolji strijelac lige-zapad David Šoštarić. Strijelci za Budućnost bili su u dva navrata Okreša i Babić.
Drugog dana u prvoj utakmici sastali su se Kraljevčan 38 i NK Čukovec 77. Prije početka tajnik Darko Jambrović uručio je ekipama pehare za osvojene naslove kao i najboljem strijelcu 1. Međimurske lige Stjepanu Krznaru. U ovoj utakmici Kraljevčan 38 je ostvario pogocima Tisaja i Jančeca pogotke za pobjedu od 2:0. U drugoj utakmici Međimurec je pogocima Kregara u dva navrata i Primorca pobijedio Budućnost za koju je pogodak postigao Sklepić. Pred ovu utakmicu tajnik MNS-a Darko Jambrović predao je pehar NK Međimurcu kao i najboljim strijelcima lige Bojanu Kregaru i Darijanu Treski.
U finalu su se sastale ekipe Kraljevčan 38 i Međimurec. Poveo je Međimurec pogotkom u 13. minuti Kregara dok je Kraljevčan 38 poravnao preko Tisaja. Do kraja utakmice obije ekipe imale su svoje prilike koje nisu iskoristile te je utakmica završila 1:1 i prišlo se izvođenju jedanaesteraca u kojem je bolji bio domaćin i ostvario pobjedu od 4:2. Za pobjedničku momčad NK Kraljevčan 38 nastupili su nogometaši; Majurec, Vlah, Štefok, Cvek, Tisaj, Markjović, Cvek, Pišpek, Baksa, Zelenc, Lipić te Ružić, Strahija, Čekunec-Tompoš, Pigac, Jančec, Blažeka dok je trener ekipe Zlatko Sačer. Na kraju utakmice pehar pobjedniku NK Kraljevčanu 38 predao je Ivan Vlahek član IO MNS-a dok je sama organizacija turnira bila odlična.

CIJELU GALERIJU SLIKA POGLEDAJTE NA : http://www.medjimurje.hr/fotogalerija/tradicionalni-turnir-medimurskih-prvaka

Izvor: 3092