Nogomet 25.08.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:49.

Treća nogometna liga Istok: Bjelovar – Međimurje 2:1

„Startni“ poraz Čakovčana u novom rangu natjecanja, poraz koji to nije trebao i smio biti. Prvih 45 minuta uglavnom izjednačeno, s obje strane bilo je međutim prije vodećeg pogotka domaćih šansi postići pogotke. Vodeći su pogodak domaći postigli u 44. minuti nakon prekida, najbolje se je snašao iskusni Bošnjak i pored dekoncentrirane obrane Čakovčana postigao pogodak. Mogli su u 45.minuti Čakovčani poravnati ishod Golik, Vuk i Kokot bili su neprecizni. U 2. Poluvremenu nešto bolja igra i više inicijative Čakovčana, domaći su međutim  ponovo preko Bošnjaka postigli i povećali vodstvo, čakovečka je obrana ponovo bila spora i dekoncentrirana.U8brzo iza toga Rebernik je postigao pogodak, smanjio vodstvo domaćih i utakmicu ponovo učinio neizvjesnom. No iako su imali prilike poravnati rezultat preko Dodleka i Mesarića i 90.minuti to se zbog neefikasnosti nije dogodilo pa su domaći na startu prvenstva zabilježili važnu pobjedu. A Čakovčani imaju „popravak“ u subotnjem susretu s Viroviticom /SRC Mladost 17 sati).

BJELOVAR – Gradski stadion. Gledatelja: 200. Sudac: Gomerčić. Strijelci: 1:0 Bošnjak (44), 2:0 Bošnjak (62), 2:1 Rebernik (65).
MEĐIMURJE: Šafarić, Dodlek, Begović, Mesarić, Novko, Hranilović (od 85. Vabec), Vuković, Golik, Vuk (od 85. Stojkov),Kokot, Rebernik. Trener: Mario Kovačević.