Nogomet 18.05.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

TREĆA NOGOMETNA LIGA – ISTOK: MEĐIMURJE - BELIŠĆE 3:1

ČAKOVEC – Stadion Mladosti. Gledatelja: 150. Sudac: Ivan Slunjski /Varaždin/. Strijelci: 1:0 Vuk /22/, 2:0 Kristić /66-11 m/, 3:0 Karlovčec /75/, 3:1 M. Žaja /85/.
MEĐIMURJE: Šafarić,Kristić,Branilović/46.Mesarić/Dodlek,Vuk/88.Novko/,Kokot,Golik,Marciuš/83.Jurak/,Hranilović,Šarić,Karlovčec.Trener: Mario Kovačević.


Nastavak uspješne serije Čakovčana. Koji su apsolutno zasluženo zabilježili pobjedu, s na ovoj utakmici neuvjerljivim gostima iz Belišća od kojih se je očekivalo više. Iako su nastupili oslabljeni, bez ozlijeđenih Sačera i Vukovića, iako su ozlijeđeni igrali Marciuš i Dodlek, iako je već u 1.poluvremenu ozlijeđen Branilović, domaći su cijeli susret kontrolirali igru, kasnije i rezultat. Prvu priliku za vodstvo nije iskoristio u 20.minuti nakon dobre akcije Marciuš, ubrzo iza toga u 22. minuti vodstvo domaćih. Akciju je započeo Dodlek, a efektno i spretno završio mladi Vuk. U 31.minuti gostujući igrač Karamarković iz povoljne je pozicije s 10-etak metara glavom pucao preko gola, u 31.minuti malo je u završnici zakasnio Kokot, a bilježimo i nekoliko preoštrih, nesankcioniranih startova gostujućih igrača, u jednom je ozlijeđen Branilović. U 45.minuti Marciuš je još jednom bio u prilici, a isti igrač je u 54.minuti s ruba gostujućeg kaznenog prostora odličnim udarcem pogodio prečku. U 64.minuti nakon dobro izvedenog udarca iz kuta Golika s gol crte spašavao je Milić, a 2 minute iza toga Kokot je u gostujućem kaznenom prostoru nepropisno zaustavljen, sudac Slunjski u blizini nije se dvoumio, a Kristić je s 11 metara bio precizan. Mogao je u 72.minuti Mioč utakmicu učiniti neizvjesnom, s 5-6 metara neometan je pucao kraj gola. Kazna je stigla u 75.minuti, Vuk je nakon odlične solo akcije odlično proigrao Karlovčeca kojem nije bilo teško postići 3.pogodak za domaće i riješiti pitanje pobjednika. Gosti su uspjeli ipak 5 minuta pred kraj susreta postići „počasni“pogodak, Marko Žaja je iskoristio „poklon“ i grešku mladog Hranilovića i lako poentirao. Za nešto više s obje strane do kraja susreta nije bilo vremena i prilika. 

Izvor: 3134