Nogomet 27.04.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

TREĆA NOGOMETNA LIGA – ISTOK: MEĐIMURJE – MLADOST (Ž) 1:1

ČAKOVEC – Stadion Mladosti. Gledatelja: 150. Sudac: Mario Lončar /Virovitica/. Strijelci: 0:1 Kozić /28/, 1:1 Kristić /59-11 m/.


Međimurje: Šafarić,Kristić,Branilović/59. Vuk/,Dodlek, Vuković/46. Šarić/, Sačer, Kokot/81. Mesarić/, Golik, Marciuš, Hranilović, Karlovčec. Trener: Mario Kovačević.


Derbi susret završen je bez pobjednika, gosti su ti koji i te kako moraju i mogu biti zadovoljni rezultatom i osvojenim bodom. Da su domaći iskoristili samo neke od izrazitih prilika za pogodak i veliku terenski inicijativu morali su zabilježiti pobjedu uvjerljivom gol razlikom. Već u 2.minuti na dodavanje Sačera Kokot nije iskoristio priliku za vodstvo, u 12.minuti novu priliku ovaj puta na dodavanje Marciuša s 5 metara nije iskoristio Sačer, pucao je kraj gola. U 31.minuti Golik je pogodio stativu udarcem iz kuta, a u 45.minuti još jedna neiskorištena prilika, ovaj puta neprecizan je s desetak metara iz povoljne pozicije bio Vuković koji se je prije toga ozlijedio. Gosti su u prvom dijelu susreta dva puta uputili udarce prema domaćem vrataru, prvi puta Sučić je iz slobodnog udarca pucao preko gola, a drugi je puta Kozić postigao ni kriv ni dužan vodeći pogodak za goste. Golubić je sam s lijeve strane nabacio loptu u domaći peterac, domaća obrana i Šafarić neodlučni, Kozić pak precizan i nakon „poklona“ precizan. Početkom drugog poluvremena 3 100% neiskorištene prilike domaćih. U 53.minuti Kristić je sam s 5 metara pucao kraj gostujućeg gola, u 54.minuti Sačar nije iskoristio grešku gostujuće obrane sam pred Srbljanovićem nije ga uspio savladati, a u 55. minuti Marciuš je također sam „uspio“pogoditi gostujućeg vratara. Domaći su poravnali rezultat nakon opravdano suđenog kaznenog udarca, Karlovčeca je potpuno bespotrebno prekršajem zaustavio Kuprešak, a Kristić je ovaj puta s 11 metara bio siguran izvođač. U 65.minuti nakon kornera Sačer je ponovo bio neprecizan, a dilema u 67.minuta kada ostaje opravdano pitanje dali je netko od gostiju u svom kaznenom prostoru igrao rukom. A u 74.minuti priliku za 2.pogodak nije iskoristio ni Vuk, imao je čistu situaciju. Gosti u drugom poluvremenu ponovo s dva opasna napada, u prvom u 73.minuti nisu uspjeli stići do domaćeg vratara, pomoćni sudac Novak je nepotrebno digao zastavicu, a u 79.minuti Golubić se nije najbolje snašao u poziciji i akciji koju je trebao bolje završiti.

Izvor: 3131