Nogomet 30.03.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

TREĆA NOGOMETNA LIGA – ISTOK: MEĐIMURJE – ORIOLIK 3:0

ČAKOVEC – SRC Mladost. Gledatelja: 250. Sutkinja: Ivana Martinčić (Koprivnica). Strijelci: 1:0 Kristić (11 – 11 m), 2:0 Kristić (69 – 11 m), 3:0 Karlovčec (90).


MEĐIMURJE: Šafarić, Kristić,Mesarić, Dodlek, Vuković, Vuk, Kokot (85.Novko), Golik,Marciuš, Šarić (78. Pintarić), Karlovčec (90. Šimunić). Trener: Mario Kovačević.


Nastavak pobjedničke serije Čakovčana, i dalje su bez primljenog pogotka. Dobro su počeli susret već do 4.minute imali su dvije vrlo dobre akcije koje nisu završile pogotkom, a u 4.minuti najizgledniju priliku nije realizirao Kokot, s 4-5 metara iz povoljne je pozicije pucao kraj gola. Ipak u 11.minuti vodeći pogodak. Kokota su pomalo neoprezno i nepotrebno u svom kaznenom prostoru zaustavili gostujući obrambeni igrači, Kristić pak je bio siguran strijelac s 11 metra za vodeći pogodak. Do kraja poluvremena neučinkovita inicijativa domaćih, gosti koje ćemo pamtiti samo po gruboj igri nisu u tom dijelu susreta, ali ni do raja istoga ni jednom ozbiljnije ugrozili Šafarića. U 2.poluvremenu slično, do 69.minute uglavnom i dalje neučinkovita inicijativa. Onda je u prodoru pred gostujućim golom nepropisno zaustavljen Marciuš, a Kristić je i drugi puta bio precizan s „bijele točke“. U toj je minuti isključen i gostujući trener Samardžija, a uskoro iza toga u 85.minuti i gostujući igrač Matej Marušić. To su domaći iskoristili i nakon lijepe akcije Novko-Karlovčec u 90. minuti postigli treći pogodak, za uvjerljivu pobjedu u ne baš uvjerljivoj igri. Igrali su Čakovčani i nekompletni bez Sačera, Branilovića i Hranilovića, biti će valjda kompletni u subotnjem susretu kada gostuju u Đakovu, gdje se nadaju nastavku pobjedničke serije. No tamo će morati igrati mnogo bolje nego je to bilo s Oriolikom u Čakovcu. 

Izvor: 3127