Nogomet 18.05.2018. 08:37. Zadnja izmjena: 18.05.2018. 08:42.

Nogomet

U finalu Kupa MNS-a, koje se igra 23. svibnja i 6. lipnja, Međimurje i Nedelišće

Međimurje - Mladost Komet 2:0

Čakovec - stadion Mladosti. Gledatelja: 300. Sudac: Dario Velđi (Štefanec). Pomoćnici: Ivica Horvat i Vjeran Tuksar. Delegat: Dragutin Vuk. Strijelac: Munivrana (66, 90).

Međimurje: Galoši, Munivrana, Brcković (88. Malenović), Pajić, Ptiček, Hlišć, Patafta (85. Antonović), Marcijuš, Sabol, Škvorc, Režić. Trener Matija Kristić

Mladost Komet: Farkaš, Sraka, N. Bukal, S. Radiković (77. A. Radiković), Pintarić, Jambrović, Golubić, Balent (88. Halić), M. Radiković, Horvat (62. D. Bukal), Vuk. Trener Gregor Bunc

Pobjedom u uzvratnom polufinalnom susretu nogometaši Međimurja zasluženi su finalisti Kupa MNS-a (u prvom je bilo 1:1) i u finalu 23. svibnja i 6. lipnja čeka ih susret s Nedelišćem. Bila je to utakmica u kojoj su Čakovčani svih 90 minuta imali inicijativu, imali su i niz prilika za uvjerljiviju pobjedu do koje su došli pogocima u drugom dijelu susreta. Gosti iz Preloga su se uglavnom branili, u nekim su dijelovima susreta igrali previše oštro, bilo je i „bliskih susreta“, sve je međutim završilo u sportskom ozračju. Jedinu 100% priliku za vodstvo Preložani nisu iskoristili u 17., Pintarić je neometan s pet, šest metara pucao kraj gola. U drugom dijelu susreta slično time da su domaći ipak postigli dva pogotka. Nakon što je u 50. minuti Brcković propustio realizirati još jednu u nizu prilika, u 62. minuti spašavao je Farkaš, ovaj put u prilici je bio Munivrana.

Farkaš je odličnim intervencijama spašavao i u 82. i 87. minuti, bio je međutim nemoćan prije toga u 66. minuti kada je Munivrana odlično završio dobru akciju navalnog reda i u 90. minuti kada je Munivrana još jednom bio precizan za konačnu i zasluženu pobjedu domaćih. O ponašanju nekih aktera susreta na i van terena nećemo posebno, jer takvi „sitni ekscesi“, a bilo ih je na obje utakmice ne bi trebali narušavati dobre klupske odnose.