Nogomet 02.09.2020. 09:09. Zadnja izmjena: 02.09.2020. 09:15.

Međiimurski nogometni vikend

U Malom Mihaljevcu pljuvali i polijevali suca

  • PRVA LIGA

Uzbudljiv susret u Hodošanu između Nogometnog kluba Hodošan i Kraljevčana 38 iz Donjeg Kraljevca. Nakon što je Kraljevčan stekao prednost od dva gola, kaznenim udarcima Dine Novaka, domaćin se razigrao... Uz šest opomenutih igrača, na utakmici između beličkog BSK-a i Podturna isključen je igrač Podturna Mihovil Balenović zbog, kako je zapisao delegat, udaranja  protivnika otvorenim dlanom u predjelu lica. Susreti između Spartaka iz Male Subotice i Graničara Kotoribe te Sloge Štrigova i Bratstva Jurovec bili su odgođeni zbog koronavirusa.

  • DRUGA LIGA – SKUPINA A

Susjedski derbi u Dekanovcu između Mladosti i Radničkog iz Gardinovca završio je pobjedom od čak 6 : 0 za domaćine. Budućnost je u Podbrestu nadigrala Croatiu iz Orehovice ( 3 : 1), a počasni gol za goste iz kaznenog je udarca zabio Marko Ružić. Igrač istog kluba Ivan Ivanušić zaradio je crveni karton zbog namjernog bacanja lopte igraču u glavu...

  • DRUGA LIGA - SKUPINA B

Sloboda je u Slakovcu nadigrala Omladinac iz Mačkovca (5 : 3). Vrlo nervoznom, delegat je ocijenio utakmicu između Malog Mihaljevca i Plavih iz Peklenice (2 : 3). Uz crveni karton Filipa Mikulaja (Mali Mihaljevec), pojedini su domaći gledatelji pljuvali i polijevali drugog pomoćnog suca...

  • TREĆA LIGA

Tri od ukupno šest golova za Torpedo iz Križovca zabio je Andi Hatlek na susretu s Napretkom iz Gornjeg Kraljevca. Isključen je bio Goran Vrtarić (Napredak) zbog psovanja glavnog suca.


Više o utakmicama, sve razultate, tablice i najavu idućih susreta, doznajte na stranicama našeg tiskanog izdanja od 31. kolovoza.