Nogomet 26.01.2017. 11:05. Zadnja izmjena: 26.01.2017. 11:10.

Međužupanijska liga ČK - VŽ

U nastavak prvenstva NK Sloga kreće s pete pozicije, očekuju još bolje rezultate

Nogometaši čakovečkog NK-a Sloga u nastavak prvenstva kreću s petog mjesta prvenstvene tablice Međužupanijske lige Čakovec - Varaždin, mjesta kojim su odgovorni u klubu uglavnom zadovoljni iako je moglo i bolje. To bolje očekuju u nastavku prvenstva za koji se pod vodstvom trenera Tihomira Blažeke, prof. pripremaju od 22. siječnja.

Trenira se vrlo ozbiljno, odgovorno i intenzivno unatoč ne baš povoljnim vremenskim uvjetima. Uz igralište NK-a Sloga koriste se i tereni SRC-a Mladost i obližnje dvorane pa će po svemu spremni dočekati nastavak prvenstva. Igrački kadar ostao je u odnosu na prvi dio prvenstva isti, otišao je jedino David Antonović (inozemstvo), a očekuju se u tijeku prijelaznog roka koje traje određena pojačanja, riječ je o jednom ili dva igrača.

Nastavak prvenstva dočekat ćemo spremni i dobro motivirani, a to ćemo dokazati već na prvoj utakmici 5. ožujka u derbi susretu s varaždinskim Varteksom, rekao nam je Vladimir Balent, jedan od članova uprave.

Uprava će svoj dio posla dobro odraditi i igrači će imati dobre uvjete za rad, a računamo i na podršku naših vjernih gledatelja koji već sada prate sva događanja u i oko kluba, završio je Balent.