Nogomet 25.07.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:48.

U ZALAEGERSEG-u PRIJATELJSKA NOGOMETNA UTAKMICA između ZTE FC i Međimurja

ZTE FC – MEĐIMURJE 3:2 (1:1)
ZALAEGERSEG – Gradski stadion. Gledatelja: 3400. Sudac: Nagy /Zalaegerseg/. Strijelci: 1:0 Delczeg /17/, 1:1 Kokot /28/, 2:1 Grbić /54/, 3:1 Kroner /66/, 3:2 Vabec /82/.
ZTE FC: Szappanos, Simonfalvi,G. Kovacz, Forgasz, Farkas,Szewgleti, Horvath, Gy.Kovacz, Szollosi, Babati,, Delczeg (još su igrali: Kroner, Fodor, Bailo, Grbić, Vittman/. Trener: Emil Lorincz.
MEĐIMURJE: Šafarić, Dodlek, Mesarić, Vuković, Rebernik, Vuk, Kokot, Golik, Novko, Hranilović, Jambrović /još su igrali: Horvat, Stojkov, Vabec, Podgorski, Kamenić, Hrustek, Pintarić, Šimunić/. Trener: Mario Kovačević.
Unatoč poraza od mađarskog visokorangiranog drugoligaša Čakovčani su zadovoljno napustili Zalaegerseg. Bili su, posebno u 1.poluvremenu koje je završeno rezultatom 1:1 uglavnom ravnopravni protivnik , za razliku od domaćina koji je ranije počeo s pripremama, bili su i fizički slabiji, to je sve na kraju kod konačnog rezultata došlo do izražaja. Imali su već u 5.minuti priliku postići vodeći pogodak, domaći vratar dobro je reagirao, u prilici je bio Novko. U 17.minuti domaći su postigli vodeći pogodak, a nakon lijepe kombinacije izjednačujući pogodak postigao je nakon lijepe kombinacije Kokot. Kokot je nakon lijepe kombinacije postigao izjednačujući pogodak. U tom dijelu, ali i do kraja susreta istakao se je vratar Šafarić obranivši 4-5 „zicera“. Unatoč toga domaći su u drugom poluvremenu kada su Čakovčani promijenili većinu igrača, postigli dva pogotka, da bi u finišu susreta efektnim pogotkom Vabec smanjio ishod.

Izvor: 3091