Nogomet 10.01.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:51.

UKRATKO IZ NOGOMETNOG KLUBA MEĐIMURJE ČAKOVEC

U čakovečkom treće ligašu NK Međimurju sve je spremno za početak priprema za proljetni – odlučujući dio prvenstva 3.HNL-e istok. Koje prema riječima trenera  Maria Kovačevića počinju u ponedjeljak 19.siječnja, u 14 sati na SRC-u Mladost. Tu će se trenirati svaki dan, uglavnom i dva puta, u slučaju loših vremenskih uvjeta rezervna je varijanta teretana, atletska staza i dvorana.

 

Mario Kovačević na prvoj prozivci računa na sve igrače iz prvog-jesenjeg dijela prvenstva, a to znači: Šafarić i Posavec- vratari, Dodlek, Novko, Branilović, Jambrošić, Šimunić, Horvat, Mesarić, Hlapčić i G. Vuk – obrambeni igrači, Golik, Vuković, Begović, Kamenić, Hranilović, Šarić i Pintarić – igrači veznog reda, te L. Vuk, Kokot, Rebernik i Stojkov – igrači navalnog reda. Priključit će im se i nekolicina najperspektivnijih juniora, a vode se razgovori-pregovori s 2-3 kvalitetna igrača koji bi pojačali navalu i obrambeni red, o imenima istih za sada odgovorni ne žele govoriti. Uz trenera Kovačevića s igračima će kao pomoćni trener raditi nezaobilazni svih ovih godina iskusni i provjereni sada s licencom za treniranje vratara Darko Stamenković.

 

A jedan od onih koji već sada dobro pripremljen s nestrpljenjem očekuje početak priprema je i sigurno ponajbolji vratar3.HNL-e istok Dean Šafarić:“ Moramo se dobro pripremiti, čeka nas težak zadatak i velika borba i izjednačena konkurencija da osiguramo plasman u sredini tablice. Imamo dobar, mladi sastav, svi smo ostali na okupu, poznato mi je da smo gotovo svi tijekom prvenstvene pauze individualno radili, pa postoje svi preduvjeti za popravak „jesenjeg“plasmana. Važno je da nas zaobiđu ozljede, da i vremenski uvjeti budu povoljni, te da nam neće izostati ni logistička potpora“, završio je Šafarić.

Izvor: 3115