Nogomet 20.02.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:02.

UKRATKO IZ NOGOMETNOG KLUBA MEĐIMURJE ČAKOVEC

Nogometaši Međimurja dobro pripremljeni i motivirani u odlučujući, proljetni dio prvenstva 3.HNL-e istok kreću s 12.mjesta prvenstvene tablice.Tijekom priprema dobro smo radili unatoč teških vremenskih uvjeta, uspjeli smo odigrati i nekoliko kontrolnih susreta, dobro smo fizički, taktički i organizacijski pripremljeni za sve ono što nas čeka u proljeće, rekao nam je mladi i ambiciozni trener Čakovčana Mario Kovačević. Igrat ćemo napadački, bez kalkulacija na svakoj utakmici, imamo dobar i kvalitetan sastav, jači nego je to bilo u prvom dijelu prvenstva, realno je stoga i moguće popraviti sadašnji plasman i biti plasirani u gornjem dijelu prvenstvene tablice. Već prvi susret nastavka prvenstva, u subotu 28.veljače s Bjelovarom u Čakovcu (15 sati SRC Mladost), prvi je test naših mogućnosti. Svi očekujemo, a i domaćini smo, to je realnost, osvajanje prvih proljetnih bodova i revanš Bjelovarčanima za po malo nepotrebni poraz u Bjelovaru u prvom dijelu prvenstva.

 

Imamo i dobru logističku potporu, ja sam realni optimista glede naših proljetnih nastupa i mogućnosti, završio je Kovačević i dao nam spisak igrača koji će u proljeće, kako kaže dati sve od sebe u realizaciji realnih i ostvarivih klupskih planova. To od njih očekuju i svi ljubitelji sporta, posebno nogometa u Čakovcu i Međimurju. To su: Šafarić i Valentić – vratari, Mesarić, Kristić, Branilović, Šimunić, Novko, Horvat, Karlovčec i G. Vuk – obrana, Golik, Vuković, Dodlek, Hranilović, Pintarić, Kamenić, Šarić i Begović – vezni red, te Kokot, Sačer, L. Vuk, Marcijuš, Stojkov i Petrović – napadači.


PAROVI 16.PRVENSTVENOG KOLA: Mladost/A/ - Vukovar 1991, Belišće – Slavonija, Višnjevac – Podravina, Međimurje - Bjelovar, Mladost /Ž/ - Virovitica, Varaždin – BSK, Slavija – Koprivnica, Đakovo/Croatia – Oriolik. 

Izvor: 3121