Nogomet 10.01.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:51.

UKRATKO IZ NOGOMETNOG KLUBA RUDAR MURSKO SREDIŠĆE

Nogometaši Rudara Mursko Središće prvi su dio prvenstvene sezone 2014/15. Međužupanijske lige Čakovec – Varaždin završili na 3.mjestu (16 10 2 4 37:14 32).

 

 

Svi u klubu uglavnom smo zadovoljni plasmanom iako je moglo biti i bolje da smo na nekim utakmicama podbacili u situacijama kada smo već imali osigurane „sigurne b od/ove/.Što je normalno za ovakav rang natjecanja, rekao nam je u kratkom razgovoru direktor kluba Smiljan Liklin. Moram na ovom mjestu posebno istaknuti da se u klubu dobro radi, da imamo ambicioznu upravu, kvalitetni igrački i stručni kadar, da aje dobra suradnja s sponzorima i Gradom mursko Središće pa sv e to nudi realni optimizam u daljnjem radu.


-Znači li to da se zbog ovako dobre situacije u klubu u drugom-odlučujućem dijelu prvenstva može bolje?


Znači to, a to je realno da se u 2.dijelu prvenstva nadamo i dalje biti u vrhu tablice. Igrački kadar ostao je na okupu, možda se pojačamo s jednim ili dva kvalitetna igrača što nije imperativ i onda se dobro na treninzima i kontrolnim pripremnim utakmicama pripremimo za sva iskušenja drugo dijela prvenstva. Pripreme počinju 24.siječnja, mladi trener Goran Vincetić ima puno povjerenje uprave kluba, završio je Liklin


Trener Goran Vincetić na prvom treningu 24.siječnja očekuje uz nekoliko mladih iz juniorskog sastava i sve prvotimce iz prvog-jesenjeg dijela prvenstva, a to su: M. Rajh, Levačić, Šardi, Mihalic, Šprajc, Vuri, Vurušić, Knežević, D. Šoltić, Novak, R. Rajf, Liklin, Vinko, Čalopa, Podgorelec, M. Šoltić, N. Šoltić i Radiković.

Izvor: 3115