Nogomet 08.07.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:47.

ZAVRŠEN 4. NOĆNI MALONOGOMETNI TURNIR U KNEZOVCU

Udruga mladih Knezovec proteklog je vikenda organizirala 4. noćni malonogometni turnir. Na dvodnevnom turniru sudjelovalo je 12 ekipa iz svih krajeva Međimurja.

Nakon razigravanja po skupinama i ''knock out'' faze, zaslužen naslov prvaka osvojila je ekipa ''Maligani'' koja je odličnom igrom na cijelom turniru bila bolja od suparnika i osvojila nagradu od 1.800 kn. Drugo mjesto osvojila je ekipa ''Smiješno-simpatični'', a treće ''Zasadbreg''. Nagrada za drugo mjesto iznosila je 1.100 kn, a 700 kn za treće mjesto. Najboljim strijelcem turnira proglašen je Roberto Skoliber iz ekipe ''Smiješno-simpatični'', dok je nagrada za najboljeg golmana turnira uručena Milanu Novaku (''Zasadbreg''). Na turniru se tokom dvije večeri okupilo oko 1.000 posjetitelja iz cijelog Međimurja, koji su bili oduševljeni vrhunskom igrom i organizacijom turnira. Domaćini su za njih osigurali bogat izbor osvježavajućih pića i nezaobilazno jelo nogometnih turnira – ćevape.

Ovim putem se zahvaljujemo Općini Šenkovec, DVD-u Knezovec , NK-u Zasadbreg, voditelju zapisničkog stola Mariu Novaku, medijskim sponzorima i svima ostalima koji su pomogli oko organizacije turnira. Također, veliko hvala svim članovima Udruge mladih Knezovec. Zahvaljujemo se svim ekipama, čestitamo najboljima, a ostalima želimo malo više sreće na nadolazećim turnirima. Zahvaljujemo na korektnoj i fer igri, odličnoj malonogometnoj predstavi.

 

POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA:

http://www.medjimurje.hr/fotogalerija/zavrsen-4-nocni-malonogometni-turnir-u-knezovcu

Izvor: 3089