Nogomet 20.01.2016. 14:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:30.

Predstavljamo nogometne klubove

Želja NK Pušćina je na proljeće se podići u gornji dio prvenstvene ljestvice

Nogometaši NK Pušćina koji su minule godine proslavili 50. obljetnicu uspješnog djelovanja i postojanja kluba i koju taj vrijedan jubilej proslavili nizom sportsko-kulturnih manifestacije, jesenski dio prvenstva Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin završili su na 13. mjestu prvenstvene ljestvice. Za list Međimurje govori trener Dejan Car; - S osvojena 16 osvojena boda te s 13. mjestom na prvenstvenoj ljestvici nikako nisam zadovoljan jer smatram da nam je ekipa bila sposobnija za veće rezultate. Ali dogodilo nam se Novi Marof kod kuće protiv kojeg smo izgubili te protiv Poleta i Naprijeda smo trebali pobijediti a nismo. S tih pet bodova bili bismo u sredini tablice i cilj bi nam bio ispunjen. Što je tu je okrećemo se proljetnom dijelu prvenstva dok pripreme započinjemo 26. siječnja. U klub su nam se vratili Ribić i Malnar odlični igrači koji će pojačati konkurenciju i koji bi nas trebali pojačati.

U pripremnom razdoblju bit će odrađeno 18 treninga te 6 utakmica: 31. siječanj: NK Varaždin - NK Pušćine ( u Varaždinu ), 6. veljače: NK "Dinamo" Domašinec - NK Pušćine ( u Domašincu ), 7. veljače: NK Pušćine - NK "Podravina" Ludbreg ( u Pušćinama ), 13./14. veljače: NK "ČSK" Čehovec - NK Pušćine ( u Čehovcu ), 21. veljače: NK Pušćine - NK "Tehničar" Cvetkovec ( u Pušćinama ), 28. veljače: NK Sračinec - NK Pušćine ( u Sračincu ).

Uz te pripremne utakmice ćemo dobiti i 18 igrača koji će pokušati postići cilj - na kraju prvenstva biti u gornjem dijelu prvenstvene ljestvice, kazao je Car koji je imao brojne ponude da promijeni sredinu ali sve ih je glatko odbio jer mu je u Pušćinama dobro.