Nogomet 02.08.2017. 06:48. Zadnja izmjena: 02.08.2017. 06:49.

Nogomet

ŽNK Katarina Zrinski Čakovec počeo s pripremama u Novom Selu Rok

U Ženskom nogometnom klubu Katarina Zrinski Čakovec velike aktivnosti na igračkom i organizacijskom planu. Direktor kluba Željko Bacinger upoznao nas je s nizom najvažnijih podataka. Prvotimke su s pripremama za novu prvenstvenu sezonu počele 31. srpnja, trenirat će se četiri puta tjedno, a u planu je odigrati nekoliko pripremnih utakmica. Trenira se po vodstvom novog trenera Ivana Davida, a riječ je o provjerenom, iskusnom stručnjaku koji je u svojoj bogatom igračkoj i trenerskoj karijeri postigao niz uspjeha.

Trenira se na igralištu Omladinca u Novom Selu Rok gdje će se i odigravati prvenstvene utakmice. Za sada još nije definiran početak prvenstva, ima nekih nejasnoća oko sudionika Lige, neslužbeno - prvenstvo će početi početkom rujna. Za sada treniraju: Šoltić, Brežni,, Đula, Perčić, Novak, Bakač, Petrinović, Kušteljega, Ščuinakec, Vuković, Horvat, Kelemen, Vurušić, Zadravec, te iz mladog sastava Đuran i Lovrenčić, a  pregovara se s još 2-3 kvalitetne igračice.

Istovremeno u klubu pripremaju izvanrednu izbornu Skupštinu na kojoj će izabrati novog predsjednika(cu), dosadašnja predsjednica Sunčana Glavak prema Zakonu o sportu ne može obnašati više ovu važnu funkciju.