Nogomet 28.02.2017. 19:24. Zadnja izmjena: 01.03.2017. 08:05.

Nogomet

ŽNK Katarina Zrinski Čakovec: spremne za Kup utakmicu i za početak prvenstva

Nogometašice ŽNK Katarina Zrinski Čakovec s pripremama za drugi dio prvenstva 1. nogometne lige počele su 12. veljače. Trenira se na igralištu Slobode Mihovljan, tu trenutno postoje određeni problemi koji pak se upravo rješavaju uz pomoć Grada Čakovca, svi se iskreno nadaju da će biti pozitivno riješeni i da će se uspješna suradnja čakovečkog i mihovljanskog kluba nastaviti na opće i zajedničko zadovoljstvo.

Što se tiče igračkog kadra tu će trener Mladen Kuček imati određenih problema obzirom da je iz kluba u inozemstvo otišla Sirotković, da je zbog ozljede upitan daljnji nastup Prežigalo, a od ranije se zna da je ponajbolja igračica Krog bolesna. Ostale treniraju i nadaju se da će dobro pripremljene postizavati dobre rezultate.

Prva je provjera za to je na početku službene sezone, 12. ožujka kada Čakovčanke na svom terenu igraju Kup utakmicu s ekipom Viktorije iz Slavonskog Broda, a u slučaju pobjede iza toga igraju s pobjednikom susreta Lepoglava – Pregrada, ovaj puta u gostima.

Proljetni, odlučujući dio prvenstva počinje 10. prvenstvenim kolom 18. ožujka kada su u lokalnom derbiju Čakovčanke domaćini Trnavi Goričan. Iz kluba najavljuju da će spremno i motivirano dočekati nastavak prvenstva, da su im planovi realni i ostvarivi, a to znači sredina prvenstvene tablice. Čakovčanke su inače jesenji dio prvenstva završile na 8. mjestu s 6 osvojenih bodova.