Odbojka 02.11.2018. 06:52. Zadnja izmjena: 02.11.2018. 06:52.

Odbojka

2. i 3. liga: Novi poraz Štrigove i uvjerljive Kaštelanke

2. LIGA SJEVER (Ž) – 2. KOLO: Novi poraz Štrigove

HOK Gorica - OK Štrigova     3:0

Štrigova: Pufek, Elena i Ana Stanković, Zadravec, Krumpič, Žibek, Žižek, Puh, Posedi, Lovrec, Marciuš, Vrhar (trener Stanković)

Bilo je to preteško gostovanje u Velikoj Gorici. Goričanke pojačane igračicama koje na dvojnu licencu igraju i u prvoj ligi pokazale su se prejak protivnik Štrigovčankama. Iako želje i htijenja nije nedostajalo Štrigova samo servom uspijeva parirati, dok se u ostalim elementima igre Gorica ipak pokazala kao bolji takmac. Štrigovčanke su najbolju igru pokazale sredinom prvog seta i u trećem koji su zamalo i dobile. Drugi set sad već tradicionalno jako loše. Međimurke se sad okreću prvom domaćem susretu u kojem mogu doći i do prve pobjede u sezoni.

U goste im dolazi ekipa Brcko, a susret je na rasporedu 11. studenog u Štrigovi.

3. LIGA SJEVER-A (Ž) – 3. KOLO: Uvjerljive Kaštelanke

OK Toplice – ŽOK Kaštel II   0:3

ŽOK Kaštel II: Pokrivač, Šmitran, Jelenić, Peršak, Laptoš, Kanižaj, Frančić, Kamenić, Mesarić, Budiša, Remenar. Trener: Marko Obadić

Ovog vikenda, u dvorani OŠ Krapinske toplice, odigrana je utakmica 3. kola, 3. Lige  sjever - skupina A između OK Toplice i ŽOK Kaštel Pribislavec II. Cijeli susret Kaštelanke su dominirale uz odličan servis i dobru igru, gromoglasnim navijanjem najvjernijih navijača ostvarena je sigurna pobjeda. Poslije trećeg kola i dvije pobjede uz jedan poraz, ŽOK Kaštel II u sljedećem kolu očekuje susret sa OK Kitro Varaždin III, a u skupini B ŽOK Kaštel III  je domaćin OK Kitro Varaždin IV.