Odbojka 07.08.2016. 12:17. Zadnja izmjena: 07.08.2016. 12:21.

Mačkovec

Ekipa Pokemona najbolja na turniru u odbojci na pijesku!

U organizaciji Udruge mladih Mačkovec minulog petka je u Mačkovcu održan treći po redu turnir u odbojci na pijesku. Na turniru je nastupilo 12 ekipa: Heštag, Arapi, Samoljubav, Metar 68, Pokemoni, Jasa, Neznam, Magazin, Mačkice,  Zadnji čas, Amaro 18 i Umm dok su ekipe bile podijeljene u tri skupine.

Nakon odigranih skupina po broju bodova četiri ekipe su ušle u polufinale. To su bili Pokemoni, Metar 68, Neznam i Magazin. U finale su ušli Pokemoni i Magazin da bi na kraju pobijedila ekipa Pokemoni koju čine Sara Petak, Ivan Novak, Luka Sklepić i Dino Vibovec. Najboljim ekipama su dodijeljene novčane nagrade i priznanja koje im je uručila predsjednica Udruge mladih Mačkovec, Lea Strnad.

Za natjecatelje su bila pripremljena hladna pića i topli sendviči. Organizatori turnira su bili: Dino Koren, Ivana Topličanec, Leon Strnad, Tihomir Kovačić, Matija Topličanec, Trpimir Vrbanec, Daria Nemec i Lea Strnad koji su također članovi Udruge mladih Mačkovec. S organizacijom je pomogao i lokalni mjesni odbor.

Dio organizacijskog odbora