Odbojka 15.02.2018. 21:47. Zadnja izmjena: 15.02.2018. 21:48.

Odbojka

Kadeti Centrometala na turniru u Sisku, Kaštelanke nadigrale Nedelišćanke...

2. LIGA CENTAR ZA ŽENE: Kaštelanke nadigrale Nedelišćanke

Odbojkašice Kaštela iz Pribislavca očekivano su pobjedile ekipu Nedelišće Elting s 3:0. Prva dva seta domaće su bile dominantne i te setove rješile u svoju korist sa 25:7 i 25:13. Mnogo jači optor gošće iz Nedelišće pružile su u trećem setu koji je dugo bio neizvjestan. Ipak i on je završio na kraju sa sigurnih 25:18 za Kaštelanke. Štrigova je poražena u gostima kod Kitro Varaždina sa 3:0, po setovimaje bilo 25:12, 25:22 i 25:10. Kaštel  je i nadalje na prvom mjestu na tablici, Štrigova je sedma, a Nedelišće Elting osmi.  U narednom kolu igra se derbi začelja Štrigova - Nedelišće Elting, dok Kaštel gostuje u Ivancu.

Kadeti Centrometala na 4:4

U Sisku je održan četvrti turnir prvenstva Hrvatske za mlađe kadete, skupina u kojoj se natječu i igrači Centrometala.  Na tom turniru mladi odbojkaši iz Međimurja odigrali su dvije utakmice. U prvom susretu sastali su se sa Čazmom. U oba seta Međimurci su bili mnogo bolji i ostvarili uvjerljivu pobjedu. Bilo je 25:16 i 25:11. Prve poene odradio je Leon Škvorc. Odlično su servirali Stanković, Antonio Mihalinčić i Zahar, dok je Jengić bio odličan u napadu. 

Druga utakmica protiv domaćeg Siska nije dobro počela za igrače Centrometala. Ništa im nije uspjevalo u prvom setu koji su izgubili 25:15. Drugi set i drugačija priča. Centrometal je dobro igrao u svim elementima igre i poveo 17:11. Pred kraj seta dobrim servisima Sisak se približio, no ipak je 25:22 za Centrometal. Odlučujući treći set Sisak je bio bolji i sa uvjerljivih 15:4 došao do pobjede. Presudio je bolji servis i igra u polju domaćina.Za Centrometal su nastupili Jengić, Marodi, Zahar, Kirić, Ladić, braća Mihalinčić, Stanković, Škvorc i Čuček, a vodio ih je Josip Treska. Nakon osam utakmica Centrometal ima četiri pobjede i četiri poraza, te se nalazi u sredini tablice.

Izvor: Jadranko Kirić