Odbojka 22.06.2019. 08:36. Zadnja izmjena: 22.06.2019. 08:37.

Odbojka

KUP REGIJE CENTAR – POLUFINALE: Plavi prošli u finale!

OK PETRINJA - OK PLAVI                2:3

Plavi: Simon Šimon, Luka i Marko Hranilović, Goran, Hrvoje i Jurica Novak, Antonio Trstenjak, Karlo Novak, Ivan Turk

Nakon domaće pobjede u četvrtfinalu Kupa regije protiv zagrebačkog Sheefta odbojkaši Plavih iz Peklenice u polufinalu su gostovali u Petrinji protiv istoimenog domaćina. Na gostovanju ih je pratilo dvadesetak navijača koji su napravili odličnu atmosferu na utakmici.

U utakmici punoj preokreta i napetosti, Plavi su opet pobijedili u pet setova. Prvi set dugo je bio neizvjestan, no, na kraju je završilo 25:22 za domaće. U narednom setu Plavi su dominirali i s 25:16 poravnali na 1:1. Posebno je napeto bilo u trećem i četvrtom setu. Treći je pripao Petrinji s 26:24 nakon što su Plavi propustili set loptu, dok su četvrti set dobili Plavi s 30:28 nakon što su spasili dvije meč lopte Petrinje. U petom setu Plavi su se odvojili i nešto lakše došli do pobjede sa 15:11.

Ovime su dečki iz Peklenice napravili pravi podvig i došli do finala Kupe regije Centar. U tom finalu bit će domaćini ekipi Čazme. Zasad nije poznat termin te utakmice, a pobjeda u tom susretu osigurala bi im ulazak u osminu finala Kupa Hrvatske u novoj sezoni.